4 semne că nu ar trebui să-ţi doreşti o relaţie cu el

Uneori, trecerea peste faza de îndrăgostire poate fi mai grea decât o despărţire în toată regula!
Îţi trece prin cap doar "ceea ce ar fi putut să fie" şi asta face ca lucrurile să fie şi mai interesante. Ai fantezii cu acea persoană şi o idolatrizezi, fără să o cunoşti cu adevărat. Drept urmare, îţi va fi mult mai dificil să renunţi, deoarcere nu ai nicio dovadă clară care să te determine să o faci.

Nu te mai învârti în jurul unei relaţii care nu va exista!

Totul este în imaginaţia ta şi atârni de un bărbat care nu te merită şi care nu va fi niciodată al tău.
Important este să realizezi la timp, să te retragi şi să mergi mai departe.

Care sunt semnele că nu merită să îţi doreşti o relaţie cu el?


Eşti inexistentă pentru el


Indiferent câte poze postezi pe reţelele sociale, nu îi atragi deloc atenţia. Dacă nu interacţionează în niciun fel cu tine, atunci cel mai probabil nu e interesat de tine. Trebuie să iei în seamă acest steguleţ roşu şi să mergi mai departe!

Flirtaţi şi atât


Desigur, s-ar putea să ai câteva conversaţii cu el la început. Dar, dacă pe termen lung, tot ce faceţi este să flirtaţi în loc să vorbiţi despre lucruri importante, atunci probabil nu este vorba decât despre atracţie fizică.
Dacă o persoană este cu adevărat interesată de tine, va depune eforturi pentru a te cunoaşte în profunzime. Dacă flirtul nu are o continuare, în mod clar nu te vrea.

Începi să devii obsedată


E în regulă să zâmbeşti când te gândeşti la el şi să îţi imaginezi cum va fi viaţa voastră împreună. Dar, dacă tot ce faci este să vorbeşti despre el cu prietenii, să îţi redai constant în minte interacţiunile cu el sau să îi permiţi acelei persoane să îţi afecteze starea de spirit zilnică, atunci e un semn că eşti prea implicată în toată treaba asta.
Trebuie să începi să te concentrezi asupra propriei vieţi şi a modului prin care o poţi îmbunătăţi. Nu lăsa o potenţială relaţie să te împiedice să faci ceva pentru tine.

Are o relaţie cu altcineva


Există o mulţime de persoane care sunt dispuse să stea în aşteptare sau chiar să accepte să facă parte dintr-un triunghi amoros, până când relaţia principală se va sfârşi. Cu toate acestea, majoritatea vor rămâne în acest stadiu. Dacă nu crezi că meriţi un partener devotat, atunci nici nu îl vei avea.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod