Cât de compatibilă e zodia ta cu zodia Fecioară

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Fecioara este cunoscută drept o persoană înțeleaptă, conservatoare și critică. Dar, ea este și foarte amuzantă, inteligentă și generoasă. Conform astrologiei, simbolul acestei zodii este o fecioară, dar asta nu înseamnă că persoană născută sub acest semn nu are experiență sexuală sau că nu are o latură senzuală a personalității ei. Fecioară știe multe, e foarte educată și însetată după cunoaștere. Îi place să studieze, să cerceteze și să descopere toate răspunsurile la întrebările care o macină. Ea tinde să fie foarte organizată, atentă la detalii și fiabilă.
Dacă o Fecioară face o promisiune, cu siguranță se va ține de ea.

Acest semn zodiacal este extrem de talentat. Poate fi un actor sau un scriitor de excepție, dar și regizor, muzician sau fotograf. Da, Fecioara poate fi critică, dar de cele mai multe ori, persoana cu care este cea mai critică este ea însăși. Ea vrea întotdeauna să muncească și să se îmbunătățească.

Nu subestima niciodată o Fecioară, pentru că dacă o faci, o vei pierde din viața ta.

Iată un ghid complet pentru compatibilitatea Fecioarei. Află dacă te potrivești cu ea sau nu în dragoste:
1 din 13

Berbecul și Fecioara nu sunt meniți să fie împreună.

Nu e vorba că nu își pot aprecia reciproc punctele forte și accepta punctele slave, ci că sunt total opuși atunci când vine vorba de nevoile lor și de modul în care procesează informațiile. Fecioara are nevoie de stabilitate și siguranță, în timp ce Berbecul are nevoie de provocări și stimulare constantă. Fecioara crede că lucrurile trebuie atent gândite, pe când Berbecul tinde să fie impusiv. Fecioara e prea sensibilă pentru un Berbec. Drept urmare, cei doi nu scot ce e mai bun unul din celălalt. În loc de cuplul pe care toată lumea și-l dorește la petrecerea lor, Fecioara și Berbecul sunt cei care îi enervează pe toți cu luptele lor interminabile și inutile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod