Noua casă din Hollywood în care stă Ariana Grande: Are salon wellness, pivniță cu 300 de sticle de vin și un bar

Ariana Grande a cumpărat o casă în Hollywood Hills cu toate dotările de lux pe care și le dorea. Priveliștea asupra Los Angelesului, piscina infinity, balcoanele și celelalte facilități merită banii investiți.

Vila situată în zona deluroasă din Hollywood oferă tot ce își putea dori cântăreața americană în vârstă de 26 de ani. Proprietatea a costat 13,7 milioane de dolari și are o perspectivă splendidă asupra orașului Los Angeles direct din piscina infinity, o pivniță "burdușită" cu 300 de sticle de vin, precum și un salon de wellness și o sală de fitness cu toate dotările necesare, scrie cotidianul Los Angeles Times.

Proprietatea luxoasă cu o suprafață de 900 de metri pătrați se află în cartierul numit Bird Streets, în care au case mai multe vedete.

Noua casă a artistei are patru dormitoare, un birou și șapte băi. Cu podele din lemn masiv și tavane situate la o înălțime de 4,87 metri, interioarele sunt foarte spațioase.

Casa are și un bar, balcoane și este locul perfect în care Ariana se poate izola. Vedeta a cumpărat-o direct de la proprietar și a obținut un preț redus cu câteva milioane de dolari față de cel la care a fost inițial scoasă la vânzare. Potrivit LA Times, casa a fost pusă pe piața imobiliară în 2018, pentru 25,5 milioane de dolari, iar cel mai recent prețul coborâse la 17,495 milioane.
Ariana a plătit, așadar, cu aproape patru milioane de dolari mai puțin.

Potrivit Daily Mail, casa a fost construită în stil contemporan de compania iDGroup din Los Angeles.

Pe lângă această investiție, Ariana și-a continuat activitatea muzicală în timpul carantinei. Vedeta a lansat recent noua sa piesă, "Rain On Me", în colaborare cu Lady Gaga, care a ajuns pe poziția secundă în Apple iTunes Global Top 100 luna trecută. În această perioadă, cântăreața a stat izolată cu noul ei iubit, agentul imobiliar Dalton Gomez, cu care are o relație din luna ianuarie.

Citește și: Jodie Foster se desparte de casa mamei sale: O vilă „modestă“ cu 4 dormitoare și 5 băi



Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod