De ce cred britanicii că Prințul William a înșelat-o pe Kate Middleton: Povestea unui zvon încâlcit care nu mai dispare

Zvonul potrivit căruia Prințul William și-a înșelat soția cu una dintre prietenele ei, Rose Hanbury, a început să se răspândească acum un an. Deși a fost periodic demontată, această teorie continuă să câștige adepți.

La mai bine de un an de la apariția acestei povești, încă mai există oameni care cred că Prințul William a înșelat-o pe Kate Middleton cu una dintre prietenele ei. Totul a pornit de la un zvon pe care presa l-a demontat în mai multe rânduri, dar acuzațiile n-au dispărut niciodată, nici măcar când avocații familiei regale au emis un comunicat pe această temă, gest foarte rar, rămas fără efect. În ciuda dezmințirilor repetate, în Marea Britanie sunt oameni care cred că Prințul William a călcat strâmb și că există suficiente dovezi în acest sens.

Zvonul a apărut la începutul anului trecut. Giles Coren, de la The Times of London, a scris pe Twitter, apoi a șters repede mesajul: "Da, e o aventură. N-am citit piesa, dar știu despre aventură. Toată lumea știe despre aventură, dragă."

Mesajul a picat după mai multe speculații despre o legătură între Rose Hanbury și Prince William, notează Gossip Cop.

De ce zvonul refuză să moară


Doi factori au făcut ca această speculație să fie atât de atrăgătoare și rezistentă la argumentele logice, în special pentru tabloide: în primul rând, Kate era atunci însărcinată cu al treilea copil, Prințul Louis. În al doilea rând, Hanbury era prietenă, dacă nu cea mai bună prietenă, a ducesei, scrie publicația menționată.



Deși s-au spus multe despre modul în care se presupune că ar fi început aventura lui William, ceea ce se știe cu certitudine este că Hanbury, Middleton și prințul au frecventat aceleași cercuri ani la rând.

Hanbury este căsătorită cu David Rocksavage, al 7-lea marchiz de Cholmondeley, de la care ea a primit titlul de marchiză. Totodată, Rose a fost deseori văzută la evenimentele la care au participat ducii de Cambridge.

Ce au de împărțit Kate și Rose


La originea zvonului s-au aflat și relatările unor tabloide despre o presupusă dispută între Hanbury și Middleton. The Sun s-a numărat printre primele titluri care au scris despre acest subiect: potrivit tabloidului, Kate i-a spus lui William că e timpul să o scoată pe Rose din grupul lor de prieteni. Motivul conflictului nu a fost menționat, iar tabloidele și observatorii casei regale britanice au început să urmărească subiectul. Acesta a fost momentul în care zvonul a devenit interesant și a început să se răspândească, scrie Gossip Cop.

Și Prințul Charles a contribuit indirect la înrădăcinarea zvonului. Faptul că Charles a înșelat-o pe Prințesa Diana cu actuala lui soție, Camilla Parker Bowles, în timpul mariajului lor, a aruncat o umbră de neîncredere asupra fiului său: dacă și el face la fel? Având în minte această așteptare, oricât de nerealistă ar fi, mulți au îmbrățișat rapid teoria unei aventuri extraconjugale a Prințului William.

Mai contează că există puține argumente sau dovezi ale acestei presupuse aventuri? Dacă ar fi contat, zvonul nu s-ar fi risipit.

Nimeni nu știe când o fi început și când s-a terminat relația secretă dintre William și Rose. În ciuda numeroaselor surse citate, niciuna nu a răspuns la aceste întrebări simple. Și chiar dacă multe tabloide au susținut că presupusa aventură ar fi afectat serios mariajul lui William cu Kate Middleton, nu există nici cea mai mică dovadă a unei tensiuni între cei doi soți.

Adevărul despre aventură


În realitate, acolo unde tabloidele refuză să rămână, se vede de la o poștă că n-a existat nicio aventură între Prințul William și Rose Hanbury. Cum nicio sursă nu a dat detalii convingătoare care să susțină dubii rezonabile asupra acestei povești. Iar afirmațiile acestor surse sunt insuficiente și neclare, mulți dintre "insiderii" citați spunând doar că Hanbury și Middleton erau prietene bune iar copiii lor se jucau împreună.

Este adevărat că Hanbury și soțul ei locuiesc la doar cinci kilometri de locuința ducilor de Cambridge. Dar casa în care trăiesc Hanbury și familia sa este, de fapt, apropiată de reședința de la țară pe care William și Kate o dețin în Sandringham, Norfolk. Ducii de Cambridge merg acolo câteodată, în weekenduri, vacanțe sau situații deosebite, cum este carantina impusă de pandemia de COVID-19.

Să spui că Hanbury și ducii de Camdridge sunt vecini e cam mult, de vreme ce asta se întâmplă doar în vacanțe.

La fel de exagerat este și să le numești prietene bune sau chiar prietene apropiate pe Kate Middleton și Rose Hanbury. Amândouă au părut prietenoase când s-au întâlnit la evenimentele publice, dar nu există dovezi că sunt prietene. Și chiar dacă ele au câte trei copii, nu se știe dacă aceștia sunt apropiați. După cum scrie Gossip Cop, Hanbury și familia sa îi văd, probabil, destul de rar pe William, Kate și copiii lor.

În plus, copiii celor două cupluri nu au vârste apropiate. Prințul George, cel mai mare copil al ducilor de Cambridge, are șase ani, cu patru mai puțin decât gemenii lui Hanbury, Oliver și Alexander. Când băieții mai cresc, poate că patru ani nu mai înseamnă atât de mult, dar acum, e o diferență care își spune cuvântul asupra abilităților și interesului copiilor, astfel că ei nu prea au multe în comun.

În schimb, Prințesa Charlotte este apropiată de vârsta fiicei lui Rose, Lady Iris, ceea ce le face să relaționeze mai mult.

Prințul William nu este singura victimă


Avocații familiei au emis un comunicat, o decizie rară a casei regale britanice care acționează după principiul "nu te plânge, nu explica" în cazul relatărilor tabloidelor.

Însă interesul constant pentru acest zvon pare să scape de sub control, afectând reputația unei femei nevinovate. Dacă Prințul William și soția sa știu cum să gestioneze asemenea probleme și au deplină încredere în căsnicia lor, pentru Hanbury este o situație dificilă. Implicarea numelui ei într-o poveste despre infifelitate a fost un act crud pe care familia regală nu îl putea tolera.

Citește și: Prințul William și Kate Middleton, în atenția Reginei. De ce se teme Elisabeta a II-a


Potrivit Gossip Cop, motivul pentru care Kate Middleton și Prințul William s-au distanțat ușor-ușor de Hanbury este că, probabil, au dorit să-i protejeze familia de efectul nociv al zvonului. Nu există o dovadă pentru asta, dar tabloidele au avut și mai puține probe când au început să scrie despre o aventură care nu a existat niciodată.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod