Kate Middleton și Prințul William, 9 ani de căsnicie: 25 de imagini cu cel mai popular cuplu regal

Ducii de Cambridge au împlinit miercuri 9 ani de căsnicie. Ei au publicat o imagine de la nuntă, mulțumindu-le tuturor celor care i-au felicitat.

Cu nouă ani în urmă, pe 29 aprilie 2011, Kate și William își uneau destinele într-una dintre cele mai frumoase ceremonii de nuntă din istoria casei regale britanice. Astăzi, cei doi duci au trei copii minunați și formează cel mai popular cuplu regal, bucurându-se de o largă simpatie care a depășit de multă vreme granițele Marii Britanii.

În semn de mulțumire față de toți cei care i-au felicitat pentru această aniversare, Kate și William au publicat pe contul de Instagram o imagine de la ceremonia religioasă desfășurată la catedrala Westminster Abbey din Londra, în aprilie 2011.

În spatele mirilor pot fi văzuți și Prințul Harry, care a fost cavaler de onoare, și sora ducesei, Pippa Middleton, domnișoara de onoare.

"În urmă cu nouă ani - vă mulțumim pentru toate mesajele frumoase la aniversarea nunții Ducelui și Ducesei de Cambridge!", este mesajul publicat.



Kate și William vor sărbători în privat, alături de cei trei copii, Prințul George (șase ani), Prințesa Charlotte (patru ani) și Prințul Louis (doi ani), la conacul din Anmer Hall, Norfolk, unde s-au retras după debutul pandemiei de COVID-19, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Citește și: Cum s-au schimbat membrii familiei regale britanice în ultimii 10 ani


În ciuda izolării, ducii de Cambridge au continuat să-și onoreze obligațiile regale, și au participat la mai multe discuții online cu spitalele și organizațiile de caritate.



Cel mai recent, Kate și William și-au făcut apariția pe treptele reședinței lor, alăturându-se mișcării de sprijinire a personalului medical aflat în linia întâi a luptei contra noului coronavirus.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod