Cum s-au schimbat membrii familiei regale britanice în ultimii 10 ani

10 ani se văd pe chipul celor mai mulți oameni. Pentru membrii familiei regale a Marii Britanii, ultimii 10 ani au fost plini de evenimente.

Regina Elisabeta a II-a a devenit cel mai longeviv monarh britanic din istorie, Prințul Philip s-a retras din îndatoririle sale regale, Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit și au un copil, iar recent au renunțat la statutul lor regal pentru a se bucura de o viață mai liberă - o sumedenie de evenimente s-au petrecut din 2010 încoace în viața familiei regale britanice.

Bright Side ne ajută să ne reamintim mai multe detalii despre viața uneia dintre cele mai puternice familii din lume și să vedem cum s-au schimbat membrii acesteia în ultimul deceniu.
1 din 10

Regina Elisabeta a II-a

Cel mai important eveniment pentru Regina Elisabeta a avut loc pe 6 februarie 2017, când a devenit primul monarh britanic care a sărbătorit Jubileul de Safir, după 65 de ani de ani în care a stat pe tronul Marii Britanii.

Regina a împlinit 90 de ani în 2016, iar un an mai târziu, împreună cu Prințul consort Philip, a aniversat nunta de platină, devenind primul cuplu regal britanic care a împlinit 70 de ani de căsnicie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod