15 vedete pe care nu le mai recunoști când își schimbă look-ul

Multe vedete își schimbă des look-ul, însă altele nu renunță cu una cu două la imaginea lor consacrată. Când o fac, sunt greu de recunoscut.

Multe vedete își schimbă des look-ul, însă altele nu renunță cu una cu două la imaginea lor consacrată. Când o fac, sunt greu de recunoscut.

Când te obișnuiști atât de mult cu chipul cuiva, devien aproape de neconceput că acea persoană poate arăta altfel; orice schimbare, oricât de mică, are un impact major asupra aspectului ei fizic și pare că le sare tuturor în ochi.

Vedetele obișnuiesc să facă schimbări repetate de look pentru a atrage atenția și pentru a evita ca publicul să se obișnuiască cu aspectul lor.

E o regulă nescrisă în shhowbiz că plictiseala ucide succesul, așa că starurile fac tot posibilul să aducă ceva nou la nivel de look.

Există, însă, și celebrități care își conservă aspectul cu care s-au consacrat, pentru că acesta atrage, pentru că are o contribuție importantă la imaginea lor și, nu în cele din urmă, la succesul de care se bucură. Iar atunci când fac o schimbare fizică, mai mare sau mai neînsemnată, parcă sunt alți oameni.

Iată 15 vedete pe care aproape că nu le mai recunoști când își schimbă look-ul cu care s-au consacrat!

 

Foto: Bright Side

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod