LP vine pentru a patra oară în România, pe 10 iulie 2020, la Arenele Romane

LP, vedeta rock arhetipală care s-a făcut cunoscută pretutindeni cu hitul “Lost On You“, va reveni în București pe 10 iulie, la Arenele Romane, anunță organizatorul concertului, Events.
Fanii se vor bucura să audă bine-cunoscutele piese Lost On You”, cel mai mare hit de până acum al artistei , "Muddy Waters" și "When We're High", cântece de pe cel de-al cincilea album al său, "Heart to Mouth", dar și câteva melodii de pe noul album al artistei, ce va fi lansat în toamna lui 2020.

La 5 ani de la lansarea "Lost On You", piesa a depășit 500 de milioane de ascultări și a fost în fruntea topurilor muzicale în peste 17 țări.

Publicații renumite precum Billboard, Paper, Out Magazine, V Magazine, Interview, British Vogue și nu numai au plasat-o pe LP pe culmile gloriei.
Pe lângă spectacolele care au oprit inimi pentru o clipă de la The Tonight Show cu Jimmy Fallon și The Late Show Show cu James Corden sau la Conan și Jools Holland, LP a bucurat și publicul de la festivaluri muzicale precum Coachella, SXSW, Bonnaroo, Lollapalooza, Sonic Boom și Hyde Park.

Artista a lucrat la albumul "Heart To Mouth" încă din 2017, alături de colaboratorul și producătorul Lost On You, Mike Del Rio [Eminem, X Ambasadori, Skylar Gray] și scriitorul Nathaniel Campany. 

În deschidere va cânta Moonlight Breakfast, una dintre cele mai îndrăgite trupe românești care a reușit să se impună și pe scena internațională.

Biletele sunt disponibile în presale până pe 15 martie la prețurile de 125 lei pentru Acces General și 200 lei pentru Golden Ring, iar de pe 16 martie la prețurile de 149 lei pentru Acces General și 239 lei pentru Golden Ring.
Pot fi cumpărate online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone și rețeaua Carrefour, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești și librăriile Diverta).

Despre Events
Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a cărei  misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat”, iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith și Leonard Cohen, Pink Martini, spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod