Părinții nu aveau bani ca să-i cumpere rochia pentru balul de absolvire. Fratele ei i-a făcut singur una

Dragostea unui frate poate învinge orice neajuns. O adolescentă care nu avea o rochie pentru balul de absolvire s-a trezit în fața unui miracol: fratele ei i-a făcut rochia, cu mâinile și priceperea lui.

Balul de absolvire era cel mai important moment din viața unei adolescente filipineze. Lu Asey a fost la un pas să nu participe fiindcă nu avea o rochie potrivită - părinții nu aveau bani ca să-i închirieze ținuta, darămite să i-o cumpere. Balul se ținea chiar de Ziua Îndrăgostiților, așa că era ocazia perfectă pentru o apariție impresionantă.

Fratele ei, Maverick Francisco Oyao, nu s-a putut împăca cu situația și s-a pus pe treabă: el a creat o rochie fabuloasă pentru bal, iar imaginile cu sora lui îmbrăcată în această ținută au devenit virale.



Rochiile de bal sunt foarte scumpe în Filipine și multe familii nu-și pot permite să le închirieze.

Așa că tânărul din orașul Zamboanga a căutat să rezolve singur problema surorii lui. El glumește, spunând că nu s-a însurat ca să poată să o ajute pe sora lui.

Cu ajutorul financiar al unor persoane, a cumpărat materialele și a pictat singur o parte a rochiei. Mave s-a inspirat din alte modele de rochii de bal, în special din colecția de primăvară-vară a creatorului de modă filipinez Michael Cinco, relatează Bored Panda.

Tânărul nu este designer și le-a spus curioșilor care l-au abordat pe Facebook că studiază cultura și arta la universitate.

Din păcate, sora lui nu a câștigat premiul pentru cea mai frumoasă rochie la bal și, așa cum câțiva internauți au sugerat, ținuta poate fi îmbunătățită.

Dar, cu siguranță, Lu Asey a purtat cea mai prețioasă rochie. Iar ceea ce contează până la urmă este că ea a fost prezentă acolo, iar povestea rochiei sale a devenit cunoscută în toată lumea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod