Bărbații care ajută la treburile casnice au un IQ mai ridicat

Bărbații care ajută la treburile casnice au un IQ mai ridicat

Haideți să facem o mișcare împreună. Share-uim această constatare științifică și bărbaților pe care-i iubim, pe care-i cunoaștem, creștem, certăm și le notăm răspunsurile, pentru a le folosi împotriva lor în viitor, cum altfel?
Pentru carcotasi si macho-men, avem dovada: stiinta este de partea noastra.

Dr. Huang Wei Li din Taiwan vine sa completeze acesta afirmatie cu rezultate din studiul sau care afirma ca “barbatii care ajuta la treburile casnice in rand cu femeile sunt mai fericiti si au un grad de inteligenta mai ridicat”.

Fie vorba intre noi, asta e si un semn cat se poate de evident ca ai ales bine partenerul de viata – you go, girl!

Acum sincer, daca consortul tau are pretentii care dateaza din anii 1950, nici nu are sens sa te chinui sa-i luminezi viata, ci sa te concentrezi in a o schimba pe a ta, intr-o versiune updatata, fara el.
 
Crema unei relatii sta in comuniune, in impartit momente, dar si responsabilitati.
Iar sotii care se implica cu adevarat si cu grija in viata de familie, in gospodarie, parenting, nu sunt mit urban. Ei exista! Ideea e sa crezi ca meriti mai mult, ca se poate mai bine si sa nu faci compromisuri care se strica mai repede ca o maioneza.

Implicarea in treburi casnice are beneficii notabile pentru domni
Daca partenerul tau este incantat de laudele pe care i le aduce aceasta concluzie stiintifica, poti sa-i spui si cate beneficii are implicarea lui, resimtite direct pe pielea lui, dar de care sa va bucurati impreuna. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Irina pe 25 Feb 2020, 11:29
    D-le Simniceanu, va contrazic

    Soțul meu e pompier, lucreaza 24/48 are utilaje agricole, gospodarie, 13 porci, vite si alte alea si tot are timp sa ma ajute cu ce nu mai pot eu prin casa si sa se joace si cu copiii. Mentionez ca nici eu nu sunt o intretinuta, lucrez ca medic pe ambulanta. Deci se poate

    0
    0

  • Ana pe 21 Feb 2020, 18:06
    Mesaj pt Dnul Simniceanu

    Am scris Dnul pt ca am banuit ca vi s-a gadilat ego-ul de mascul 'feroce', la cum v-ați exprimat. Să fim sinceri, vremea aceea când bărbatul nu ajuta în gospodărie era când femeia nu muncea. Dacă nu vă convine, atunci inversați rolurile. Sunt destule femei care au job-uri de bărbați.

    0
    0

  • Simniceanu pe 21 Feb 2020, 16:15
    mesaj pentru necunoscatori

    Barbatii care ajuta la treburile casnice nu sunt baieti rai dar nu au un job care sa i extenueze fizic sau psihic , daca iei barbatul acesta si il duci inapoi in timp cand a inceput industriualizarea comunista din anii 1950 ( asa cum este expus in articol, mentalitatea barbatului ca fiind din 50 , a celui care nu ajuta ) deci daca iei barbatul de azi si vede ce trebuie sa faca ...fuge repede la cratita muierii , pentru ca ei in sine sunt muieri ! Doamnelor care scrieti articole cu pufosenii va reamintesc , toata industria romaneasca , termocentrale , hidrocentrale , drumuri europene , nationale , fabricile si uzinele patriei au fost facute de barbatii cu testicule , efortul era asa de mare atat fizic cat si intelectual incat cadeau rupti acasa si a doua zi o luau de la capat , ca noi azi sa stam langa muieri si sa stergem praful de pe toba ! BAGA LA CAP ISTORIA NEAMULUI ROMANESC ! ( mesaj pentru cea care a scris articolul )

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod