Ce poșete și genți se poartă în primăvara 2020. 5 modele în tendințe

Câteva modele de genți s-au făcut remarcate în cadrul prezentărilor de modă pentru acest sezon, iar fashionistele și celebritățile le-au adăugat deja în colecțiile lor
Poate că mai ai de așteptat până când îți poți etala colecția de haine pentru primăvară, însă sunt câteva piese prezentate în cadrul show-urilor de modă pentru primăvară-vară 2020 pe care le poți purta indiferent de vreme. Este vorba despre gențile și poșetele în tendințe pentru acest sezon. Gențile reprezintă cea mai simplă modalitate de a da curs tendințelor noului sezon.

Multe dintre piesele în trend pentru 2020 sunt deja disponibile în magazine. Iar acest sezon vine cu genți și poșete care au un aspect rafinat și elegant.
Trendurile au fost în mare parte dictate de casa de modă Bottega Veneta, care s-a impus cu numeroase modele care au captat atenția fashionistelor și celebrităților. Iată ce genți și poșete se poartă în primăvara 2020:

Clutch-ul moale


O poșetă de tip clutch ar putea părea mult prea pretențioasă și lasă impresia că te-ai străduit prea mult să arăți șic. Însă sezonul acesta este dominat de clutch-ul moale propus de Bottega Veneta, care face deja furori în rândul influencerilor din lumea modei. Sunt realizate din piele moale, împletituri sau material textil și au un aspect mult mai relaxat decât clutch-urile clasice, rigide și cu forme bine definite.

Geanta de umăr în stil croasant

Unul dintre cele mai importante trenduri ale anului 2020 în ceea ce privește gențile este poșeta de umăr care amintește de forma unui croasant.
Este realizată din piele moale, include pliuri și vine de obicei în nuanțe deschise și interesante.

Gențile sac supradimensionate

Poșetele minuscule au avut momentul lor de glorie anul trecut, în special prin deja celebra poșetă micro Jacquemus Le Chiquito în care abia încăpea un ruj și un card. Însă anul acesta revenim la normalitate prin gențile de umăr masive, supradimensionate, în care poți lua cu tine tot ce îți trebuie.

Poșetele din ratan

Acest trend se menține încă de anul trecut, însă este reinventat sub forma poșetelor cu aspect feminin și elegant ce includ fibre naturale din ratan.
Înlocuiesc coșurile din ratan care s-au purtat anul trecut și au un aspect mult mai rafinat, fiind în același timp practice. Poți alege variantele de mână, cu mâner scurt, sau cele de umăr cu baretă lungă sau pe cele de tip poștaș.

Gențile de tip nod

Acest microtrend a evoluat la statutul de trend în toată regula după ce numeroase fashioniste au fost cucerite de acest look. Includ genți cu detalii înnodate, atât în zona mânerului, cât și în corpul genții. Acest tip de poșetă a fost prima dată observat în cadrul colecției prezentate de Rejina Pyo, iar alte branduri faimoase i-au urmat rapid exemplul.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod