O adolescentă și-a creat și pictat singură rochia de bal. Rezultatul e spectaculos și a devenit viral pe rețelele de socializare!

Atunci când faci ceva cu multă pasiune, rezultatul este de obicei unul incredibil și atrage atenția tuturor. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul unei adolescente pe nume Ciara Gan.
Eleva de liceu și-a creat de la zero rochia pentru balul de absolvire și a pictat-o cu un model floral, rezultatul fiind o adevărată operă de artă.

După ce Ciara a postat pe Twitter fotografii cu rochia sa de bal, imaginile au devenit rapid virale și au atras atenția presei, designerilor și artiștilor. La doar 17 ani, Ciara, care trăiești în Filipine, a combinat dragostea pentru artă și modă pentru a obține o rochie unică. Eleva a muncit timp de o lună pentru a realiza rochia spectaculoasă pe care a purtat-o la bal. 

Ciara a început de la zero: a realizat design-ul rochiei, a croit-o și a cusut-o cu ajutorul mamei sale, apoi și-a folosit talentul extraordinar pentru a o picta.
Tânăra a decorat rochia de culoare verde smarald cu o pictură florală cu crini galbeni și oranj.

Eleva a declarat pentru BuzzFeed că mama sa a încurajat-o să facă rochia. După ce a plătit pe cineva să-i facă rochia creată de ea și a fost complet dezamăgită de rezultat, Ciara a decis să o facă singură, de la început și până la sfârșit. A cumpărat aproape 12 metri de material, o crinolină, întărituri și cristale Swarovski.

Citește și: Ce jachete se poartă în primăvara 2020.
5 modele

Eu și mama am cusut fiecare panou de material pentru fustă”, a spus adolescenta, care a mărturisit că i-a luat cinci zile ca să picteze florile pe rochie.

Am recitit de curând cartea "Tiger Lily" (n.r. denumirea unei specii de crini) de Jodi Lynn Anderson (care mi-a ajuns la inimă) și am decis să pictez aceste flori oranj. Am evitat trandafirii clasici sau florile obișnuite pentru că, deși sunt frumoase, nu îmi reflectau personalitatea. Îmi place puterea culorilor intense precum oranj și verde - simt că mă reprezintă”, a spus tânăra.

Atenția pe care a primit-o rochia Ciarei a ajutat-o pe aceasta să facă un pas important în cariera sa artistică: a primit numeroase comenzi de tablouri, postere și ilustrații.
Sunt foarte fericită că oamenii apreciază creațiile mele”, a spus tânăra artistă.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod