5 moduri simple de a avea ținute stylish în 2020

Nu este necesar să-ți modifici radical garderoba pentru a avea ținute stylish zi de zi. Descoperă câteva modalități simple de a-ți îmbunătăți lookul în acest an.
Este suficient să faci mici schimbări în stilul tău vestimentar pentru a avea un look sofisticat și interesant în fiecare zi. Trebuie doar să-ți depășești teama de a ieși din rutina în care ai intrat din punct de vedere vestimentar. De obicei, dăm vina pe lipsa timpului. Cu toate acestea, este mult mai ușor să te îmbraci impecabil dacă îți organizezi garderoba și îți pregătești de seara ținute pentru a doua zi. Vei reuși să realizezi asocieri uimitoare, cu piese pe care le ai deja. Și nu uita că accesoriile sunt deosebit de importante. Acestea pot transforma chiar și o ținută banală într-una spectaculoasă, fără să te străduiești prea mult. 

Descoperă accesoriile care te reprezintă cel mai bine



Fie că ești minimalistă, fie că îți place să experimentezi stiluri statement, să găsești accesoriile care îți completează perfect toate ținutele este un pas esențial pentru un look stylish.
Secretul este să-ți placă ce porți și să simți că îți exprimă cel mai bine personalitatea. Prin urmare, dacă nu ești genul de persoană care să poarte o mulțime de accesorii doar pentru că sunt în tendințe, încearcă unele piese și află ce anume te face să te simți bine în pielea ta. De la accesorii statement, inele stratificate, coliere și pandantive sau broșe, ai la dispoziție o mulțime de stiluri și modele de bijuterii și accesorii pe care le poți încerca.

Scoate în evidență acea piesă în care te simți minunat



Cu toții avem acel ceva în garderobă pe care îl iubim foarte mult și am vrea să-l purtăm tot timpul. Găsește astfel de piese în colecția ta de haine și încearcă să le incluzi în cât mai multe ținute, în diferite combinații. Prin urmare, dacă ai o pereche de ochelari de soare pe care îi adori sau o rochie care pune în evidență cele mai bune elemente ale siluetei tale, nu te teme să le porți mai des doar pentru că ai senzația că le porți tot timpul.
De asemenea, folosește-le sub forma unor piese reper și încearcă să găsești altele care se aseamănă sau se încadrează în același stil. Vei reuși în acest fel să-ți îmbogățești garderoba cu piese vestimentare care îți plac foarte mult și te reprezintă. Astfel îți creezi un stil vestimentar propriu, inconfundabil.

Încearcă tehnicile simple de stratificare



Stratificarea complexă a pieselor vestimentare pare să fie atuul stiliștilor de top, dar asta nu înseamnă că tu nu poți obține ținute stratificate care să arate excelent. De exemplu, poți purta un pulover tricotat pe post de eșarfă, o rochie midi deasupra unei perechi de jeanși skinny sau o helancă pe gât sub o rochie de vară. Sunt trucuri ușor de pus în practică, ce te vor ajuta să arăți precum o adevărată fashionistă. Secretul este să încerci și să nu te temi să experimentezi.

Înlocuiește piesele banale cu variante deosebite



Este ușor să intri într-o rutină în ceea ce privește ținutele și să te îmbraci cu ce îți cade în mână sau să faci cele mai simple asocieri.
Ieși din acest tipar, scoate fierul și masa de călcat de la „naftalină” și pregătește-ți din timp ținute sofisticate, atent construite, care au un aspect stylish. Piesele cu o croială bine definită vor arăta întotdeauna bine, chiar dacă le asociezi cu altele ceva mai relaxate. De exemplu, poți purta o fustă elegantă cu un pulover lejer, pentru un look inedit sau poți înlocui un palton negru, simplu, cu unul cu imprimeu leopard. Te vei simți mult mai sexy și sofisticată dacă ieși din „uniforma” ta formată din blugi și pulover sau tricou.

Când nu știi ce să porți, alege look-ul monocromatic



Probabil ai descoperit deja care este culoarea ta favorită și care sunt nuanțele ce te avantajează cel mai mult. Iar când nu știi ce să porți pentru a crea o ținută stylish, atunci alege să porți aceeași culoare, din cap până în picioare.
Este o modalitate simplă de a crea un stil modern și interesant fără să te străduiești prea mult. De asemenea, poți asocia mai multe nuanțe ale aceleiași culori astfel încât să obții o ținută inedită. De exemplu, poți să porți o pereche de pantaloni fucsia în asociere cu un pulover roz pudrat. Iar dacă nu îți plac culorile intense, atunci poți opta pentru cele neutre precum bej, gri, maro sau crem.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod