Cum să porți blugii skinny în 2020. 10 ținute chic

Noile modele de blugi care s-au impus în ultimii ani ne arată că influencerii, fashionistele și lumea modei în general se îndreaptă către stiluri ceva mai largi și relaxate. De la mom jeans, boyfriend jeans sau blugii evazați în stil retro, putem observa tot mai des astfel de stiluri noi. Însă acest lucru nu înseamnă neapărat că blugii skinny au ieșit din trend. 

Ținutele postate de fashioniste pe Instagram ne demonstrează că acest model clasic de blugi rămâne în continuare în tendințe. Diferența este dată de modul în care sunt purtați. În locul asocierilor tipice, blugii skinny sunt purtați în moduri inedite și sunt incluși în ținute chic, feminine și sofisticate. Descoperă câteva modalități inedite de a purta jeanșii skinny în 2020:

1 din 11

Jeanși skinny, pulover pe gât și botine nude

Puloverele cu guler înalt sunt un trend important al acestui sezon rece. Se potrivesc perfect cu blugii skinny, dar și cu botinele de culoare nude în stil victorian care sunt, de asemenea, în tendințe. Completează look-ul cu un palton lung în carouri pentru o ținută modernă și originală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod