10 trenduri care vor disparea treptat in 2020. Cu ce vor fi inlocuite

10 trenduri care vor dispărea treptat în 2020. Cu ce vor fi înlocuite

În industria modei, trendurile vin și pleacă mai repede decât ne putem imagina. Iar când spunem că ceva anume nu mai este în tendințe, nu înseamnă că va dispărea complet.
De cele mai multe ori, trendurile rezistă unul, două sau chiar trei sezoane la rând. Acesta este motivul pentru care nu dispar peste noapte, ci cad treptat în plan secund, fiind înlocuite de altele noi și interesante. Iată care sunt tendințele care vor dispărea treptat în 2020:

Accesoriile și bijuteriile cu scoici



Scoicile au dominat moda anului 2019 în materie de accesorii și bijuterii. Le-am putut observa sub forma cerceilor, colierelor, brățărilor sau agrafelor pentru păr. În acest an, însă, vor lăsa și mai mult loc perlelor, care se mențin un trend puternic de câțiva ani.

Pălăria din paie



Este esențial să te protejezi de soare pe timpul verii.
Dacă anul trecut pălăriile din paie cu boruri largi au fost un trend major, în 2020 vom vedea tot mai des șepci. Nu au un aspect la fel de feminin precum pălăriile, iar acest lucru permite asocierea cu ținute la care nu te-ai fi așteptat.

Geanta din paie



Nu înseamnă că poșetele împletite din fibre naturale nu vor mai fi în trend sezonul următor, cu doar că vor fi înlocuite treptat cu genți decorate cu mărgele din lemn, care au un aspect vintage, interesant.

Pantofii decupați la spate



2020 va fi dominat de sandalele cu toc, vârf pătrat și barete subțiri. Este un stil care s-a făcut remarcat încă de anul trecut, iar în 2020 va înlocui pantofii decupați la spate.
Se potrivesc excelent cu rochii midi de vară, dar și cu jeanși scurtați.

Dungile



Dungile, în special cele colorate, au reprezentat un trend important anul trecut. În 2020, acest imprimeu va fi înlocuit tot mai mult cu printul tie-dye multicolor, inspirat din moda anilor '90. Și-a făcut deja loc în colecțiile pentru noul an al fashionistelor din întreaga lume.

Tonurile neutre



Acele nuanțe pastelate care au fost reprezentative pentru vara trecută vor trece în plan secund și vor fi înlocuite de nuanțe intense, vibrante. Albastrul clasic, roșul aprins și oranjul intens sunt numai câteva dintre nuanțele puternice pe care le vom observa tot mai mult în 2020.

Pantalonii trei sferturi



Cunoscuți și drept pantaloni Capri, acești pantaloni au fost o adevărată obsesie pentru fashioniste în 2019.
Nu înseamnă că nu-i vom mai vedea în 2020, ci doar că trendul se va reinventa sub forma pantalonilor scurtați, ușor evazați.

Imprimeul leopard



2019 a fost în mod clar anul imprimeurilor animal print. Le vom vedea la fel de mult și în 2020, însă stilul leopard care a devenit deja un look clasic va fi completat de imprimeuri inedite precum cel de tip zebră sau cel în stil piele de vacă.

Blugii „mom jeans”



Cel mai popular model de blugi din ultimii ani a fost modelul mom jeans. În 2020, însă, croiala jeanșilor va deveni și mai largă. Noul design include o talie mult mai înaltă, iar pe lungime blugii vor fi foarte largi și evazați. 

Materialele naturale



Bumbacul și inul nu se vor demoda niciodată.
În vara 2019 am putut observa numeroase piese lejere și confortabile realizate din aceste materiale naturale. În 2020 ne întoarcem în timp pentru a redescoperi un material ce părea să fie uitat: organza. Acest material subțire, transparent și ușor te va ajuta să creezi ținute feminine sau chiar nonconformiste în vara aceasta.
 
Foto: brightside.me 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod