Ce jachete se poartă în primăvara 2020. 5 modele

Primăvara este sezonul jachetelor și chiar dacă mai avem de așteptat zilele însorite, visăm deja cu ochii deschiși la garderoba perfectă.
Tendințele pentru acest sezon ne aduc stiluri interesante, de la jachete din piele în stil sacou și până la jachete safari sau cele matlasate.

Și materialele vintage, precum elegantul tweed, își fac loc în ținutele noastre pentru primăvara 2020. De asemenea, jacheta voluminoasă de tip puffer este o altă alegere perfectă pentru zilele ceva mai răcoroase din acest sezon. Iată ce modele de jachete se poartă primăvara aceasta:

Sacou din piele



În afară de jachetele clasice din piele care nu se demodează niciodată, în primăvara 2020 se face remarcat sacoul din piele, un model inspirat de stilul anilor '90.
Branduri precum Zara sau Reformation au inclus acest tip de jachetă în colecțiile lor pentru noul sezon. 

Jachete din tweed



Tweed-ul este acea stofă groasă, texturată, cu bucle din fibre textile, devenită faimoasă în special datorită casei de modă Chanel, care o include adesea în colecțiile sale. Se pare, însă, că 2020 este anul în care și alți designeri au decis să parieze pe acest material chic. Poți include o jachetă din tweed în ținutele tale de zi, în asociere cu jeanși, pentru a obține un contrast interesant de stiluri.

Jachetă în stil safari



Jachetele safari sunt disponibile de obicei în nuanțe neutre care variază de la tonuri de gri, bej, camel sau roz pal.
Excepție fac jachetele în tonuri de oranj ruginiu și verde închis. Includ de obicei cordon în talie cu cataramă și sunt ideale pentru a-ți accentua silueta. Jachetele safari sunt cât se poate de practice și arată excelent când sunt purtate cu rochii florale midi și bocanci cu talpă groasă sau cu jeanși și pantofi sport.

Jachetă puffer cu imprimeu



Nu este un model de jachetă care să ne avantajeze, însă jacheta puffer și-a făcut loc printre tendințele acestui sezon pentru că este lejeră și confortabilă.
Este un stil statement, în special în varianta cu imprimeuri interesante care se poartă în primăvara aceasta.

Jachetă matlasată



În urmă cu câțiva ani, nici nu ne-am fi imaginat că jachetele matlasate ar putea deveni un trend cool. Confortabile și ușor de purtat, jachetele din material matlasat îți completează într-un mod original ținutele pentru timp liber. Poți purta jacheta matlasată în asociere cu un pulover tricotat cu model masiv și pantaloni din piele, iar în zilele mai calde de primăvără se potrivește cu pantaloni scurți din denim și un top din jerseu.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod