Te măriţi la anul? Ce trebuie să faci de pe-acum ca să ai ten impecabil

Dacă eşti în plin proces de organizare a nunţii, atunci sigur eşti foarte ocupată cu lista de invitaţi, decoraţiunile, florile, meniul, rochia şi toate celelalte detalii de o importanţă crucială pentru ziua cea mare.
Insa in toata aceasta agitatie nu ar trebui sa pierzi din vedere un lucru la fel de important: frumusetea tenului tau.

Asa cum organizarea nuntii se face cu luni in avans, ingrijirea pielii ar trebui sa inceapa din timp ca sa ai un ten impecabil in ziua nuntii. Iata ce poti face de pe acum ca sa ai un ten perfect:
Mergi la un specialist

Renee Rouleau, una dintre esteticienele la care apeleaza numeroase staruri, recomanda ca primul pas pe care ar trebui sa-l faci este sa mergi la un specialist. Medicul dermatolog sau esteticiana ta iti va recomanda tratamentele adecvate tipului tau de piele si problemelor cu care te confrunti.

Cu 12 luni inainte de nunta


Este momentul in care trebuie sa ceri sfatul unui profesionist care iti va crea un plan de tratament pentru diferite probleme precum acnee, cicatrici, pete pigmentare etc.
„Tratamentul poate include micro-needling (pentru estomparea cicatricilor si uniformizarea texturii pielii), peelinguri chimice (pentru acnee si pete pigmentare), curatarea in profunzime a porilor si posibil tratament cu laser”, spune Rouleau.

Cu 6-9 luni inainte de nunta


Potrivit specialistei, in aceasta etapa ar trebui sa urmezi pasii recomandati de medicul dermatolog sau esteticiana, respectand planul stabilit la inceputul tratamentului. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod