Ce bijuterii se poartă în primăvara 2020. 5 modele în tendințe

Sezonul acesta vine cu surprize interesante în ceea ce privește bijuteriile în tendințe. Aurul cu aspect vintage este un trend important, la fel și bijuteriile care includ detalii din sticlă.
Fie că ești minimalistă și preferi cât mai puține bijuterii și accesorii, fie că îți place stilul statement și alegi piese care ies în evidență, bijuteriile sunt întotdeauna o opțiune bună pentru a adăuga personalitate și un plus de stil oricărei ținute. Sunt detalii care îți completează perfect look-ul.

Ca în cazul oricăror trenduri, trebuie să alegi numai acele piese și stiluri care ți se potrivesc cel mai bine și simți că le vei purta mult timp de acum înainte, nu doar un sezon. Acest lucru este cu atât mai important în cazul bijuteriilor din materiale prețioase precum aur, argint sau platină.
Dacă vrei să încerci trenduri nonconformiste, de moment, poți investi în piese din metale obișnuite, care imită aspectul celor prețioase. Sunt accesorii pe care le poți purta un sezon sau două, fără să necesite o investiție prea mare. Iată care sunt tendințele în materie de bijuterii pentru primăvara 2020: 

Cerceii candelabru

Este foarte ușor să-i recunoști: sunt acei cercei care ajung de la nivelul urechilor și până aproape de umeri. Fie că optezi pentru cei cu șiraguri de perle, cerceii lungi din lănțișoare de aur sau cerceii din mărgele, aceste piese statement te ajută să oferi imediat un plus de personalitate ținutelor tale.
Poți purta o ținută all black adăugând o astfel de pereche de cercei care va reuși să-ți transforme complet look-ul.

Bijuterii din argint

Chiar dacă lanțurile groase aurii au fost în prim-plan anul trecut și continuă să fie o alegere populară, bijuteriile din argint câștigă tot mai mult teren sezonul acesta. Nu însemnă neapărat să renunți la piesele tale din aur, ci doar că ar trebui să incluzi mai mult argint în ținutele tale. Dacă până acum era de neconceput să asociezi aurul și argintul, sezonul acesta este un trend nonconformist pe care merită să-l încerci.

Bijuterii cu detalii din sticlă


Bijuteriile care includ detalii interesante din sticlă reprezintă un alt trend inedit al acestui sezon.
Sunt piese delicate, care au un aspect feminin și romantic. Se potrivesc foarte bine cu ținutele lejere de primăvară și rochiile diafane de vară. Pot fi pandantive din sticlă transparentă, cercei de tip candelabru din sticlă sau cercei cu accente din sticlă.

Bijuterii în formă de inimă

Bijuteriile cu detalii în formă de inimă s-au făcut remarcate în cadrul multor colecții prezentate de branduri cunoscute printre care Sandralexandra sau Versace. Inelele, cerceii sau pandantivele în formă de inimioare au un aer copilăresc și romantic, fiind o modalitate inedită de a oferi un strop de prospețime look-urilor tale de primăvară.

Aur vintage

Ce este interesant la acest trend este faptul că poți găsi direct bijuterii vintage din aur.
Numeroase fashioniste de pe Instagram asociază piese vintage cu bijuterii unice, care au un aspect artizanal. Aceste piese au un aspect deosebit și vor atrage toate privirile. O altă opțiune este aceea de a cumpăra bijuterii din aur care au un aspect învechit și o nuanță de auriu închis.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod