Unghiile ovale, manichiura pe care trebuie să o încerci. 35 de modele care te vor inspira

Unghiile în formă de migdală și cele foarte lungi numite coffin sunt în prim-plan deja de câțiva ani. Însă în ultima perioadă, tot mai multe femei revin la formele clasice, elegante, care nu se demodează niciodată.
Un exemplu este forma ovală a unghiilor, care are vârful puțin mai rotunjit decât cea de tip migdală. Este o formă confortabilă, ușor de purtat și întreținut. Avantajul este acela că unghiile tale nu sunt atât de ascuțite încât să devină incomode, așa cum se întâmplă în cazul altor forme, dar își păstrează în același timp lungimea.

Manichiurile ovale au un aspect feminin și elegant și se potrivesc cu orice lungime și model nail art, însă arată cel mai bine sub forma unghiilor de lungime medie.
 
Spre deosebire de formele cu vârf pătrat, care taie vizual lungimea, forma ovală creează iluzia unor unghii alungite și elegante. 

Tocmai de aceea forma ovală se potrivește perfect pentru manichiurile pe care le porți la evenimente speciale, inclusiv la propria nuntă.
Pentru a amplifica efectul de alungire poți opta pentru tonuri nude așa cum sunt roz pal, bej, piersică sau crem. 

Un trend important al momentului este manichiura french, care are parte de o revenire spectaculoasă în acest an.
 
În afară de modelul clasic, manichiura french este reinventată astfel încât să aibă un aspect modern și interesant. Iar acest stil se potrivește de minune cu unghiile de formă ovală. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod