Cum să porți sacoul în 2020. Idei de ținute pe care să le încerci

Sacoul se numără printre piesele vestimentare de bază pe care orice femeie ar trebui să le aibă. Află cum să-l porți în 2020 pentru a avea outfit-uri impecabile.
Sacoul negru, clasic, se potrivește cu pantalonii și bluzele office, cu jeanși sau cu rochiile de zi și de seară. Este o piesă care nu se demodează niciodată, fiind o investiție pe termen lung. Tocmai de aceea ar trebui să optezi pentru un sacou de foarte bună calitate, care va arăta impecabil an după an.

Unul dintre trendurile acestui an este cel al sacourilor colorate. Fashionistele poartă adesea un astfel de sacou, tocmai pentru că aduce un plus de prospețime ținutelor. Optează pentru nuanțe care pot fi asortate cu ușurință precum bleu, roz pal, camel sau gri.
O nuanță care se face remarcată sezonul acesta este un ton de oranj-cărămiziu, care arată excelent sub forma unui sacou pe care îl poți include în numeroase ținute cool.

Sacoul tradițional cu două rânduri de nasturi poate fi transformat într-o piesă statement, dacă optezi pentru nasturi aurii de tip vitage sau dacă alegi modelele în carouri. Echilibrează look-ul clasic al acestui sacou purtându-l cu piese ceva mai feminine, precum o rochie cu imprimeu floral.

De asemenea, anul acesta este dominat de sacourile în carouri.
Este un trend care se menține din 2019, iar carourile pe care le vei vedea la tot pasul sunt cele în tonuri discrete, în stil vintage, precum liniile delicate în nuanțe de bej, crem, maro sau galben muștar. Astfel sacoul în carouri devine o piesă relaxată, care poate fi inclusă atât în ținutele pentru birou, cât și în cele casual, de zi. De exemplu, pentru timpul liber îl poți asocia cu un tricou alb, blugi și pantofi sport, iar pentru o ținută de birou poartă-l cu pantaloni cu același imprimeu, pentru a obține un costum office.

Și sacoul supradimensionat este una dintre hainele în tendințe ale acestui an și în mod sigur îl vei observa tot mai des.
Îl poți purta cu o rochie cu imprimeuri florale și botine, pentru o ținută ideală de primăvară.
 
O altă variantă în care poți purta acest sacou este de a-l prinde cu o curea sau un cordon în talie. Sacourile prinse în talie par să fi devenit cea mai nouă obsesie a fashionistelor, iar motivul este unul întemeiat: acest stil pune cel mai bine silueta în valoare.

În afară de jachetele clasice din piele pe care le putem purta oricând, în primăvara 2020 se face remarcat sacoul din piele, un model inspirat de stilul anilor '90.
Branduri precum Zara sau Reformation au inclus acest tip de jachetă în colecțiile lor pentru noul sezon. Arată la fel de bine în variantă neagră, dar și în tonuri închise de verde, cărămiziu sau bordeaux.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod