#Veștibune: 60 de animale adoptate în aprilie. Carantina nu ne oprește să fim buni!

Izolarea socială are efect și asupra animalelor. Abandonate, ignorate și malnutrite, acestea se descurcă mai greu când oamenii stau în case. Dar există și multe exemple frumoase care merită toate aplauzele.

Pandemia ne-a schimbat viața, cel puțin pentru o perioadă care se anunță destul de îndelungată. Și nu doar noi, oamenii, resimțim efectele dure ale acestei perioade, ci și animalele.

În condițiile de izolare socială, când oamenii stau mai mult în case și sunt mai preocupați de adaptarea la noile provocări din viața de zi cu zi, multe adăposturi s-au închis, iar unele animale au rămas abandonate pe străzi. Lipsite de hrană și de afecțiune, se bazau pe instinct pentru a supraviețui.



Din fericire, însă, mai există oameni care găsesc soluții pentru a le veni în ajutor, adoptându-le. Multe pisici și câini care trăiau pe străzi și-au găsit un cămin în luna aprilie, iar acum au parte de o viață mai bună.

Fotografiile publicate de Bored Panda arată cât de mult contează pentru aceste animale să primească o a doua șansă. Lucru valabil și în cazul nostru, al oamenilor.

Citește și: Animalele păstrează distanța socială: 20 de imagini care dovedesc că sunt mai deștepte decât oamenii

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod