Proiectul „Follow Me“ a intrat în carantină: 35 de imagini amuzante făcute în casă

Dacă nu mai pot ieși din case ca să facă poze de tip „Follow Me“ în cele mai exotice locuri, oamenii s-au adaptat și le fac acasă, în izolare.
Oricine își amintește de "Follow Me To", conceptul romantic care s-a dezvoltat pe Instagram. Lansat în 2012 de un fotograf și de iubita lui, acesta a fost unul dintre cele mai importante curente popularizate în ultimii ani pe rețelele de socializare.

Vremurile s-au schimbat, viața noastră nu mai seamănă aproape deloc cu cea de dinaintea pandemiei, așa că fotografiile de genul celor #FollowMe nu prea mai sunt posibile pentru cei mai mulți oameni. Dar asta nu înseamnă că trendul a murit, ba dimpotrivă, s-a adaptat.
Din "Follow me to" și aici (puteai adăuga orice țară sau loc din lumea asta doreai), s-a ajuns la "Follow me home". Acum, în locul pozelor idilice din locuri paradisiace, utilizatorii Instagram postează fotografii în care țin pe cineva de mână, dar... în bucătărie, în fața ușii de la intrare sau, pentru cei mai norocoși, în grădină.

Toate imaginile din seria amuzantă sunt dedicate izolării la domiciliu și surprind oamenii în ipostaze casnice sau petrecându-și timpul cu cei dragi.
Bored Panda prezintă 35 de imagini din seria "Follow Me", versiunea de carantină, o demonstrație a faptului că imaginația și spiritul de glumă pot face izolarea mai ușoară.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod