Prietenul tuturor: Cum reușește un tânăr pe care nu-l cunoaște nimeni să apară în poze cu vedete

Cum a ajuns un tânăr din Egipt alături de vedetele din „Game of Thrones“, Emma Stone și Gal Gadot fără ca acestea să-l fi văzut vreodată?

Vrei să fii alături de idolii tăi? Să apari în poze cu actorii preferați sau cu cei mai mari sportivi din lume? Ei bine, Omar Abu Ghebasha, un tânăr din Egipt, apare în fotografii cu o mulțime de staruri, chiar dacă acestea nu-l cunosc.

Explicația e simplă și poate fi rezumată într-un singur cuvânt: Photoshop. De la starurile din fotbal până la actori de top și personaje din filme, nimeni nu-i poate refuza o poză lui Omar. Student la stomatologie, acesta își folosește imaginația și talentul pentru a manipula fotografiile cu celebrități.

Situațiile pe care el le interpretează într-o manieră amuzantă au cucerit aprecierea admiratorilor pe Instagram și pe Facebook.

Bored Panda a publicat 27 de imagini inedite în care Omar este prietenul tuturor vedetelor, chiar dacă acestea nu l-au văzut niciodată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod