Pink, aproape să piardă lupta cu COVID-19: „Boala i-a atacat plămânii“

Vedeta și fiul ei s-au vindecat după ce au fost diagnosticați cu COVID-19. Băiatul a avut simptomele cele mai grave, dar și Pink s-a simțit foarte rău pentru că avea un astm preexistent.
Puține vedete au avut de-a face direct cu noul coronavirus, iar printre starurile ghinioniste s-a numărat și Pink. A fost o experiență teribilă pentru toată familia, mai ales că nu doar artista a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19, ci și fiul ei, Jameson, în vârstă de trei ani.

Soțul artistei, Carey Hart, a povestit ce efecte a avut virusul asupra acesteia și a băiețului lor. El a spus că, deși și-au luat toate măsurile de precauție, inamicul invizibil a pătruns în casa lor. "A fost intens. Amândoi au fost foarte bolnavi. Fiul meu a fost probabil cel mai bolnav, ceea ce a distrus teoria că virusul îi afectează doar pe cei mai în vârstă", a spus Carey în emisiunea "The Jason Ellis Show" difuzată de postul de radio SiriusXM.

"Soția mea s-a simțit și ea destul de rău. Avea și un astm preexisten. I-a atacat total plămânii și pieptul, îi era foarte greu să respire", a mai spus soțul artistei.

Cine a adus coronavirusul acasă


Carey a spus că familia lui a stat în autoizolare aproape toată luna martie, iar situația a început să se înrăutățească după ce el s-a întors din Daytona, Florida, la mijlocul lunii trecut.

"Am venit acasă, nu aveam niciun simptom. Am urmat aceeași linie pe care merge toată lumea, ne-am ferit să nu cumva să ne infectăm, și am stat toți în carantină totală. Simptomele au început să apară... am mai stat acasă încă zece zile și atunci fiul meu a început să se simtă foarte rău", a povestit Carey.

Timp de mai multe săptămâni, Jameson a avut febră puternică. "Avea temperatura foarte mare, vreo două sau trei săptămâni la rând. Îi făceam baie de patru-cinci ori pe zi ca să-i reducem temperatura", a mai spus tatăl băiatului.



Situația a devenit alarmantă când Pink a început să aibă și ea simptome. "A început să se simtă rău progesiv. În cele din urmă am decis să plecăm în Los Angeles pentru a fi mai aproape de medicul pediatru și de doctorul soției. Am stat cinci zile în L.A. și când simptomele au început să se domolească, ne-am întors acasă", a mai povestit Carey Hart.

Cântăreața, al cărei nume real este Alecia Beth Moore, a fost singura din familie testată pentru coronavirus, dar Carey crede că toată familia a fost infectată, chiar dacă nu toți au avut simptome, relatează Daily Mail.

"Eu n-am avut simptome, nici fiica mea. Din păcate, am avut acces la un singur test pentru soția mea... dar nici nu cred că aveam nevoie pentru fiecare dintre noi (...), dacă unul a avut, toți l-am luat", a spus el. "Trebuie să presupui asta. Ne-am luat după testul soției", a adăugat.

„Cei mici nu sunt în siguranţă“


Din fericire, Pink și fiul ei s-au vindecat, fiind testați negativ. "Acum două săptămâni, fiul meu de trei ani, Jameson, și eu am avut simptome de COVID-19", a scris cântăreața pe Instagram. "Din fericire, medicul nostru de familie a avut acces la teste și eu am ieșit pozitivă. Familia mea stătea în aceeași casă și am continuat să facem asta două săptămâni, urmând instrucțiunile doctorului. Cu doar câteva zile în urmă am fost retestați și, din fericire, acum suntem negativ", a anunțat vedeta.

Cântăreaţa americană în vârstă de 40 de ani a dezvăluit că a plâns şi s-a "rugat mai mult ca niciodată" în perioada în care ea şi fiul ei s-au luptat cu simptomele provocate de noul coronavirus.

Ea i-a avertizat pe oameni că cei mici "nu sunt în siguranţă" dacă sunt expuşi la boala respiratorie cauzată de noul coronavirus.

"Au fost multe nopţi în care am plâns şi niciodată nu m-am rugat mai mult în viaţa mea. E amuzant, dar la un moment dat i-am crezut (pe medici, la începutul pandemiei, n.r.) atunci când ne-au promis că vor fi în regulă copiii noştri. Acest lucru nu este garantat. Nimeni nu este în siguranţă", a mărturisit Pink într-un mesaj publicat pe Instagram Live în care a apărut alături de una dintre prietenele sale, scriitoarea Jen Pastiloff.

Un roller coaster înfricoșător


Pink - care mai are o fiică împreună cu Carey Hart, Willow - a dezvăluit că a ţinut evidenţa simptomelor lui Jameson, adăugând că fiul ei încă suferă de pe urma bolii şi are febră după trei săptămâni de la diagnosticare. Artista a precizat că soţul şi Willow se simt bine. "Jameson a fost foarte, foarte bolnav. În ultimele trei săptămâni, am ţinut un jurnal cu simptomele lui şi ale mele. După trei săptămâni el încă are temperatură de 37,7 grade.

A fost un roller coaster pentru amândoi, dar Carey şi Willow sunt perfect în regulă", a spus Pink.

Alecia Beth Moore suferă de astm şi i s-a recomandat utilizarea unui aparat cu aerosoli (nebulizator) pentru prima dată "după 30 de ani". "A fost înfricoşător, dar am fost mai îngrijorată pentru sănătatea fiului meu", a adăugat vedeta. "Suntem mai bine decât am fost", a precizat ea.

Citește și: George Clooney, un tată generos: Starul a cheltuit o avere pentru o casă în care să se joace copiii lui


Artista americană a anunţat că donează 1 milion de dolari, în părţi egale, clinicii din Philadelphia în care mama ei a lucrat timp de 18 ani, şi unui fond de asigurări de sănătate din Los Angeles.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod