Ce sandale se poartă în 2020. Cele mai importante 7 tendințe

Îți este dor să te îmbraci cu rochia ta preferată, sa-ți alegi sandalele care se potrivesc perfect, să te machiezi și să ieși din casă pregătită pentru o nouă zi? Iată ce sandale se poartă în 2020.
Chiar dacă în această perioadă toate acestea sunt doar o amintire frumoasă, trebuie să ne păstrăm optimismul. Vor veni iar zilele în care te vei întreba ce să porți și cu ce să-ți asortezi ținutele. Dacă ești cu gândul la vară și la vremuri mai bune, atunci ai putea să-ți planifici garderoba și să afli care sunt cele mai importante tendințe. Și pentru că sandalele sunt de nelipsit din ținutele de vară, trebuie să afli care sunt principalele tendințe în materie de sandale pentru acest an.
 

Ce sandale se poartă în 2020 


În ultimii ani, trendurile nu s-au mai schimbat radical de la un sezon la altul. Poate că lumea modei se aliniază la vremurile actuale și pune mai mult preț pe sustenabilitate și protejarea mediului. De asemenea, oamenii îmbrățișează tot mai mult abordarea minimalistă, optând pentru piese vestimentare, pantofi și accesorii care pot fi purtate de la un sezon la altul.
 

Acest lucru poate fi observat și în ceea ce privește sandalele care se poartă în 2020.
Cele mai multe modele sunt inspirate de colecțiile anului trecut și sandalele pe care le-am purtat în 2019 rămân o tendință importantă și în acest an. Iată ce modele de sandale se poartă:

Ce sandale se poartă în 2020: Flatforme



Sandalele cu platformă dreaptă, cunoscute drept flatforme, nu sunt apreciate de toată lumea. Au un aspect voluminos și nu se potrivesc cu orice ținută. Cu toate acestea, încă de anul trecut au apărut modele cu detalii interesante, care reușesc să ofere un look modern și original outfit-urilor tale de vară. Le poți purta cu jeanși, pantaloni largi și chiar cu rochii midi.

Ce sandale se poartă în 2020: Papuci șlapi cu toc



Acest trend neașteptat ne demonstrează cât de adaptabilă și plină de surprize este lumea modei. Dacă șlapii au fost ani la rând considerați una dintre cele mai proaste alegeri posibile în materie de încălțăminte, în prezent au devenit piese statement pe care toate fashionistele le au deja în colecțiile lor.
Anul acesta șlapii sunt reinventați și îi vom putea vedea sub forma papucilor cu toc. Poartă-i cu blugi și rochii pentru o ținută trendy de vară.

Ce sandale se poartă în 2020: Sandale velcro



Cunoscute mai mult ca „sandale cu arici”, acestea sunt inspirate de genul de sandale sport, folosite de obicei pentru drumeții sau activități în aer liber pe timp de vară. Pe Instagram au primit porecla de „dad sandals” pentru că amintesc de sandalele purtate cu ani în urmă de bărbații de peste 50 de ani. Chanel, Prada sau Marni sunt numai câteva branduri de top care au lansat propria varaintă a sandalelor velcro.

Ce sandale se poartă în 2020: Sandale minimaliste cu barete subțiri



Cu un look retro ce amintește de moda anilor '90, sandalele cu barete subțiri se mențin în trend deja de câțiva ani. Revin în tendințe vară după vară și se numără printre principalele obsesii ale fashionistelor de pe Instagram.
Pentru că au un aspect feminin și elegant, se potrivesc perfect cu rochii vaporoase de vară, dar și cu rochii sexy precum cele de tip furou. Arată excelent și în asociere cu blugi, atât skinny, cât și blugi mai largi de tip mom jeans sau blugi decupați.

Ce sandale se poartă în 2020: Sandale cu șnur și curele



Una dintre cele mai interesante modalități de a purta aceste sandale este să înfășori șnurul în jurul gleznei, peste pantaloni. Este un truc la care apelează adesea influencerii din lumea modei. Dacă preferi o abordare clasică, poartă sandalele cu șnur în asociere cu rochii și fuste midi sau scurte.
 

Ce sandale se poartă în 2020: Papucii mules în culori pastelate



Tonurile pastelate se numără, de asemenea, printre trendurile acestui sezon.
Iar ca să combini două tendințe importante, alege papuci mules în nuanțe pastelate precum tonuri deschise de bleu, verde, bej sau roz. Îți vor completa perfect outfit-urile lejere de vară și se potrivesc cu orice ținută, de la jeanși, rochii, pantaloni scurți și până la costumele formate din pantaloni și sacou.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod