Ce „afacere“ a vrut să facă Tori Spelling profitând de carantină. Fanii au luat-o la rost

Fanii s-au enervat când au aflat cum încerca vedeta să facă rost de bani profitând de izolarea socială impusă de pandemia de COVID-19.
Ideea ar fi fost foarte bună dacă Tori n-ar fi încercat s-o folosească pentru a face bani. Vedeta le-a oferit fanilor șansa de a intra în legătură video cu ea, însă tot planul s-a dus de râpă când a anunțat că "distracția" costă 95 de dolari.

Actrița în vârstă de 46 de ani a anunțat că sunt doar 20 de locuri disponibile. "Abia aștept să am prima întâlnire virtuală miercuri, 9 aprilie, la 5 pm. Doar 20 de locuri sunt valabile, așa că rezervă-l acum pe al tău", a scris Tori pe Instagram sub o imagine prin care promova evenimentul.

În contextul pandemiei de COVID-19, apelurile video au devenit o metodă-cheie de comunicare la distanță, contribuind la izolarea socială și la limitarea răspândirii noului coronavirus, notează Daily Mail.

Lumea s-a enervat


Fanii nu au fost, însă, deloc încântați că Tori Spelling pretinde aproape 100 de dolari pentru o discuție video într-o perioadă de criză în care mulți oameni au probleme financiare.

"La naiba, oamenii mor și tu tot te gândești cum să ne mai iei niște bani...", a comentat cineva.

Un alt fan supărat a scris pe Instagram: "Sigur, costă 95 de dolari fiindcă într-o pandemie toți trebuie să ne spargem economiile pentru o pierde-vară...".

Altcineva a mărturisit că regretă că nu-și permite acest cost fiindcă a rămas fără slujbă: "Aș fi plătit, dar costă 95 de dolari. E o perioadă proastă pentru mine, eu și soțul meu ne-am pierdut joburile, dar poate că vom reuși data viitoare. Sunt un URIAȘ fan al 90210. Te iubesc Tori aka Donna Martin."

Altă persoană a atacat-o dur: "Unii dau concerte gratis și tu ne taxezi? Ce ar fi să faci o loterie și să pozezi pentru câștigători!!! Te rog! (...)."



Pentru 95 de dolari, vedeta din "Beverly Hills 90210" le promitea fanilor "video chat individual live" în care aceștia puteau face selfie-uri virtuale cu ea și aveau și opțiunea de a descărca înregistrarea conversației video după încheierea sa.

Datorii imense pe cardurile de credit


Planul gândit de Tori Spelling pare să aibă legătură cu problemele financiare cu care ea se confruntă de mai mulți ani.
Luna trecută, banca American Express la care ea înregistrează datorii substanțiale a solicitat Departamentului de poliție din Los Angeles ajutorul pentru recuperarea sumei de 89.000 de dolari pe care vedeta nu a achitat-o.

Banca speră să-i determine pe Spelling și pe soțul ei, Dean McDermott, să plătească debitul de pe cardul de credit, arată documentele obținute de The Sun. Tori datorează 88.732 de dolari, cu o dobândă de 330 de dolari.

American Express Bank a mai făcut demersuri și în ianuarie și august 2019 pentru recuperarea datoriei.

Tori și soțul ei, Dean McDermott, au refuzat să recunoască și să plătească o datorie de 220.000 de dolari acumulată pe cardul de credit. Cei doi au primit la începutul lunii februarie 2019 un ordin de examinare fiscală, o procedură impusă de City National Bank pentru datoria de 205.000 de dolari pe care ei refuză să o achite.

City National Bank a deschis procesul împotriva celor doi în decembrie 2016, după ce aceștia nu au acoperit un credit de 400.000 de dolari.

Trai pe picior mare.
Și pe spatele mamei


Mama actriței, Candy Spelling, care are o situație financiară bună, i-a ajutat pe cei doi plătind o parte din cheltuielile lor lunare destul de mari - cumpărături de la magazine și taxele de școlarizare pentru copii. Văduva cunoscutului producător TV Aaron Spelling, Candy a rămas cu o mare parte din averea lui, estimată la 600 de milioane de dolari, după ce acesta a murit în 2006, la 83 de ani.

Tori Spelling a încercat să-și reducă datoriile semnând pentru a apărea în reality show-ul "True Tori", transmis de postul VH1, și în serialul de comedie "Mystery Girls", realizat de ABC Family.

Spelling și McDermott, care trăiesc în cartierul exclusivist Hidden Hills din California, au cinci copii - Liam (13 ani), Stella (11 ani), Hattie (opt ani), Finn (șapte ani) și Beau (trei ani).

Dean McDermott mai are un copil, Jack Dermott, în vârstă de 19 ani, din căsnicia anterioară cu Mary Jo Eustace. Fosta lui soţie susţine că Dean trebuie să-i mai dea 100.000 de dolari pentru creşterea fiicei lor.

Citește și: Masca facială de 20 de dolari pe care Jessica Alba o folosește în carantină


Pe lângă problemele financiare, Tori și Dean au avut o relație presărată cu certuri, în câteva rânduri fiind nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-i calma.

Cei doi au fost aproape de divorț după ce el a înșelat-o în 2013.

Cu ajutorul unui program de terapie, cuplul, care a aniversat în 2016 zece ani de mariaj, a trecut peste momentul dificil. Actrița a declarat anul trecut că a cincea sa sarcină a venit la momentul oportun, adăugând că își iubește nebunește soțul și copiii.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Aprilie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod