16 vedete care împlinesc 40 de ani în 2020: Cum arată acum copilul din „Singur acasă“

Ce repede trece timpul! Cândva erau doar niște puști, astăzi sunt oameni în toată firea și îi cunoaște o lume întreagă.
Abia ne-am obișnuit cu ideea că Jennifer Lopez are 50 de ani și iată că trebuie să acceptăm că și puștiul năzdrăvan din "Home Alone" împlinește 40 de ani.

Am trăit cu senzația că vedetele din copilăria multor generații nu îmbătrânesc, dar adevărul e că acum ar putea juca rolurile părinților personajelor pe care le-au interpretat.

Partea bună e că multe vedete care în 2020 trec de borna celor 40 de ani arată foarte bine și demonstrează că această vârstă este începutul unei noi etape din viață.
Cu cât îmbătrânesc mai mult, cu atât mai rar sunt întrebați oamenii despre vârsta lor, dar aceste vedete nu au făcut niciun secret din asta: sunt oameni celebri, frumoși, fericiți și au succes și acum.

Bright Side ne prezintă 15 vedete care n-ai zice că împlinesc 40 de ani în 2020. Nu știm cum a crescut zburdalnicul Kevin atât de repede și ce fac ceilalți de arată mai tineri!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod