20 de idei bune pentru a lucra eficient de acasă: Îmbină utilul cu plăcutul!

Dacă tot ne-a băgat pandemia pe toți în case, de ce să nu ne facem viața mai ușoară când trebuie să muncim? Pe principiul ăsta, unii s-au adaptat repede la situație și au găsit cele mai năstrușnice soluții pentru a lucra de acasă.

Cei care mai pot lucra trebuie să facă asta de acasă. Cu nevasta pe cap, cu copiii, cu animalele de companie care îi hărțuiesc într-una ca să se joace, mulți se confruntă acum cu realitatea dură a serviciului care s-a mutat la domiciliu. Spre surpriza lor, e mult mai complicat decât atunci când mergeau la birou.

Ca de obicei, imaginația și puterea de adaptare te pot scoate, însă, din impas. Iar când își pun mintea la contribuție, oamenii găsesc mereu o soluție bună.

Nu toată lumea are la dispoziție o cameră pe care să o transforme în birou, așa că unii și-au improvizat unul în cele mai neașteptate locuri din casă sau din curte.

În baie, în camionetă, în pivniță, pe un butoi cu vin, pe canapea, folosind câinele de companie pe post de măsuță - fiecare și-a pus laptopul sau desktop-ul într-un refugiu mic în care să fie productiv, dar să se și bucure de viața de acasă.

Citește și: Polițistul pe care oricine și l-ar dori în orașul său: Gestul neobișnuit prin care a cucerit respectul tuturor

Iată 20 de idei amuzante care te ajută să faci din munca de acasă o activitate plăcută!


Foto: Bored Panda

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod