Cele mai sincere selfie-uri postate de vedete pe Instagram: 18 imagini fără machiaj

Tot mai multe femei celebre renunță la machiaj și își dezvăluie adevăratul chip pe rețelele de socializare. Acestea sunt cele mai sincere selfie-uri pe care le-au postat pe Instagram.
Impecabile din cap până-n picioare, strălucind și punându-și în valoare frumusețea cu ținute și accesorii scumpe, vedetele arată perfect pe covorul roșu, în ședințele foto realizate pentru revistele glossy și pentru campaniile de promovare sau în show-urile de televiziune.

Tot mai multe femei îndrăznesc, însă, să abandoneze, din când în când, imaginea studiată cu care ne-au obișnuit și să publice pe rețelele de socializare fotografii în care își afișează look-ul natural, dinadins nearanjat. Fără machiaj, multe dintre ele arată total diferit de ceea ce știam, dar sinceritatea lor merită toate aplauzele.

Bright Side ne arată 22 de vedete care s-au pozat fără machiaj și au postat imaginile pe Instagram. Nu-i așa că tot sunt frumoase?
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Martie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod