Roșu și roz, combinația surprinzătoare de culori care arată spectaculos. 30 de ținute

Te-ai gândit până acum să incluzi în aceeași ținută o nuanță intensă de roșu și una de roz? Dacă ai făcut asta deja, atunci ești cu un pas înaintea modei.
Nu sunt multe femei care au îndrăznit să facă o astfel de asociere mai puțin obișnuită de culori, pentru că cele mai multe dintre noi ne-am obișnuit să purtăm culori neutre cu un accent de culoare și foarte rar două culori puternice. 

Debutul „oficial” al acestei combinații inedite în stil culoare bloc a avut loc pe covorul roșu de la Gala Premiilor Emmy din 2019. Nu se știe exact cum, dar nu mai puțin de trei actrițe faimoase au ales această asociere de culori. Mandy Moore, Taraji P.
Henson și Marisa Tomei au purtat ținute spectaculoase în tonuri vibrante de roșu și roz. 

De atunci, am putut observa tot mai des această combinație interesantă de culori, de la creațiile prezentate la săptămânile modei, ținutele purtate de fashioniste și până la Regina Elisabeta a Marii Britanii care a adoptat acest stil îndrăzneț.

În cadrul prezentărilor pentru primăvară-vară 2020, brandul Bora Aksu a adus pe podium rochii vaporoase din organza și mătase în aceste nuanțe intense de roșu și roz.
Pentru sezonul toamnă-iarnă 2020, Carolina Herrera a fost cea care a inclus această combinație de culori în ținutele sale. Și creatorul de modă Wes Gordon a propus numeroase creații sofisticate în tonuri de roșu și roz, precum un costum structurat din satin, o rochie midi lejeră sau o ținută formată din rochie roz cu guler înalt și un palton de tip capă într-o nuanță puternică de roșu.

Dacă te întrebi cum să porți această combinație puternică de culori în viața „reală”, ai la dispoziție numeroase opțiuni ușor de pus în practică.
Un costum roz intens format din pantaloni și sacou este o investiție bună pentru acest an. Îl poți asocia cu un top roz pentru a obține o ținută statement ce inspiră stil și rafinament. 

De asemenea, asocierea unei fuste roșii cu un top roz intens sau invers este o altă variantă simplă de a purta această combinație de nuanțe puternice. Poți face aceeași asociere cu top și pantaloni. Dacă pantalonii în culori puternice nu te reprezintă, atunci poți să asociezi un top roz cu sacou roșu, ambele în tonuri intense.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod