Cele mai frumoase 30 de tunsori pentru părul creț

Dacă te-ai luptat mereu cu părul tău creț și ai încercat toate modalitățile de a-l ține sub control, este momentul să renunți. Poți să-ți iei adio de la placa de păr, spuma cu fixare puternică sau fixativ, pentru că avem de-a face cu o revoluție în ceea ce privește părul creț sau ondulat.
Pentru prima dată după o perioadă lungă de timp se pune accent pe textura naturală a părului, indiferent care este aceasta. Părul creț sau ondulat este mai apreciat ca niciodată, iar tot mai multe femei învață să se bucure cu adevărat de buclele lor rebele.

Iar tunsorile care scot în evidență aspectul „răsvrătit” al părului creț sunt principalele tendințe ale momentului. Îți poți pune cu adevărat în valoare buclele și onduleurile numai dacă alegi o tunsoare care să se potrivească cu textura părului, nu una care încearcă să o estompeze. 

Părul creț lung este un trend major pe care merită să-l încerci.
Nu este deloc ușor să-ți lași părul să crească dacă este creț sau puternic ondulat. Vei avea inițial senzația că părul tău pur și simplu nu crește. Dar după ani de așteptare, rezultatul va fi spectaculos. O tunsoare pentru părul lung și creț va evidenția lungimea și va estompa în mod corect volumul în anumite zone. 
 

Citește și: Cele mai frumoase 30 de tunsori pentru părul lung. Pune-l în valoare! 

 
Dacă în urmă cu câțiva ani femeile cu părul ondulat sau creț nici nu-și puteau imagina să aleagă o tunsoare cu breton, în prezent bretonul este un adevărat must-have pentru acest tip de păr.
Are un aspect original, rebel și modern, fiind o opțiune ideală dacă vrei o tunsoare care să-ți pună textura părului în valoare. 
 
Și tunsorile scurte sunt o opțiune foarte bună pentru părul creț. Vei avea un păr cu volum fără să te străduiești prea mult și fără să fii nevoită să te coafezi zilnic. 

Descoperă în galerie 30 de tunsori pentru părul creț din care să te inspiri.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod