Ellen DeGeneres nu mai suportă carantina de lux: „E ca la pușcărie“. Iată ce „rău“ o duce!

S-a întors lumea pe dos: deși are case la care oamenii obișnuiți nici nu îndrăznesc să viseze, Ellen DeGeneres se plânge că se simte ca la închisoare.
Ellen DeGeneres, al cărei show TV este suspendat timp de trei săptămâni în urma carantinei impuse de autorităţi, a prezentat miercuri din casa ei din California un program filmat de soţia sa, Portia De Rossi. La un moment dat, ea a făcut o glumă nesărată, care a stârnit un val de critici pe rețelele de socializare, comparând autoizolarea din vila sa de milioane de dolari cu închisoarea.

Gluma care i-a făcut pe mulți să se simtă jigniți


"Parcă aș fi la pușcărie", a spus Ellen, în timp ce stătea pe canapea într-un living imens, ale cărui ferestre spațioase dădeau spre o grădină. "Asta pentru că am purtat aceleaşi haine timp de zece zile şi toată lumea de aici e gay", a adăugat ea.

Deși vedeta a apreciat eforturile personalului medical şi al celorlalți angajați aflați în lupta cu pandemia de COVID-19, gluma n-a rămas netaxată, replicile de pe Twitter fiind foarte acide, scrie Daily Mail.

"Ellen, să stai în carantină în vila ta, în pijamale de designer, n-are nicio legătură cu închisoarea"
, i-a reproșat un fan.

Altcineva a scris: "Ce bine de Ellen când mii de oameni stau în celule, sperând la mai bine, fără săpun și mijloace elementare de protecție."

"Am prieteni şi oameni dragi care sunt încarceraţi.

Ei sunt închişi în condiţii orobile şi îngroziţi de ceea ce li se va întâmpla. <<Gluma>> ta despre carantina acasă care seamănă cu închisoarea nu are haz şi e lipsită de respect", a mustrat-o altcineva.

"Ellen, prizonierii din ţara asta sunt prinşi în carantină timp de 24 de ore în celule care au, probabil, dimensiunea unuia dintre duşurile tale şi alţii dorm la un metru de deţinuţi bolnavi. Şi mor. Experienţa ta n-are nicio legătură cu închisoarea"
, i-a reproșat alt internaut.



În martie, Ellen DeGeneres a fost criticată după apariția într-un videoclip în care apărea stând pe canapea și se plângea că se plictisește.

A cumpărat casa lui Adam Levine


Vedeta în vârstă de 62 de ani este, poate, ultima persoană care se poate plânge că o duce rău. Ea deține un impresionant portofoliu de proprietăți.

În mai anul trecut, după ce și-a extins cu încă trei ani contractul pentru realizarea binecunoscutului ei show de televiziune, Ellen DeGeneres a făcut încă o investiție imobiliară importantă, cumpărând o casă splendidă în Beverly Hills.
Proprietatea i-a aparținut cântărețului Adam Levine, iar vedeta a plătit 45 de milioane de dolari.

Potrivit TMZ, Ellen a obținut o reducere a prețului de la 47,5 milioane de dolari cu care fusese scoasă la vânzare de agentul imobiliar Kurt Rappaport, de la Westside Estate Agency.

Adam Levine nu a deținut mult timp această proprietate superbă, dar a reușit să scoată un profit frumușel: el a cumpărat casa cu o o suprafață de 964 de metri pătrați în martie 2018, cu 33,9 milioane de dolari, dar a și investit o sumă consistentă (7 milioane de dolari) în lucrări de renovare.

Vila cu cinci dormitoare se află chiar în zona exclusivistă cu cod poștal 90210 care a dat numele popularului serial "Beverly Hills, 90210" și are o mulțime de dotări care justifică pe deplin prețul imens la care a fost vândută.

Casa cu o suprafață de 185 de metri pătrați are un living uriaș, o sufragerie pentru servirea mesei și un bar care dă spre bucătăria spațioasă, cu aparatură din inox care contrastează cu podeaua din lemn. Lângă bucătărie se află o altă cameră, în stil Old Hollywood, dedicată relaxării.

Apartamentul principal mai are o baie splendidă, cu o antecameră de așteptare, și o cadă poziționată în spatele unor uși mari din sticlă, dar și o sală de fitness și o casă de oaspeți.

Curtea pare un parc, cu peluze îngrijite, mărginite de zone cu pietriș alb, o piscină, teren de tenis, o bucătărie exterioară și cuptor pentru pizza.

Regina investițiilor imobiliare


În 2018, DeGeneres i-a vândut una dintre cele două case pe care le deținea în Beverly Hills lui John Mayer, pentru 13,5 milioane de dolari.



În martie anul trecut, vedeta TV a scos la vânzare, pentru 18 milioane de dolari, cealaltă vilă din Beverly Hills pe care o deține, la doar șase luni după ce a cumpărat-o cu 15 milioane împreună cu soția sa, Portia de Rossi.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi au mai făcut astfel de operațiuni imobiliare, cumpărând și revânzând proprietăți. Ele au achiziționat în octombrie 2017 o casă pe plajă lângă Santa Barbara, California. În același an au cumpărat cu 13 milioane de dolari un apartamente întins pe un etaj întreg într-un complex din vestul Los Angelesului. Potrivit TMZ, în decembrie 2017, au vândut în pierdere apartamentul, pentru numai 5,85 milioane de dolari.

Locuința a fost scoasă inițial la vânzare cu 6,995 milioane de dolari. În iunie 2017, ele au vândut jumătate din etaj cu șase milioane de dolari, scrie Variety.

Citește și: Ce „afacere“ a vrut să facă Tori Spelling profitând de carantină. Fanii au luat-o la rost


Cele două vedete au scos însă un profit de 4 milioane de dolari dintr-o altă afacere, vânzând după șase luni o proprietate imensă, "Rancho San Leandro", din Montecito, California.

Ellen și Portia cumpăraseră domeniul situat lângă cel deținut de Oprah Winfrey cu 7,195 milioane de dolari în decembrie 2017, iar în vara anului trecut l-au vândut cu 11 milioane fondatorului platformei Tinder.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod