10 semne prin care corpul îți spune că l-ai întâlnit pe EL, pe sufletul tău pereche

10 semne prin care corpul îți spune că l-ai întâlnit pe EL, pe sufletul tău pereche

Uneori pare că întreaga noastră viață este o serie interminabilă de dezamăgiri și relații care nu duc nicărieri. Poate te întrebi când va veni acel om care îți va da peste cap lumea și care te va face să te îndrăgostești iremediabil.
Ei bine, poate ai trecut de multe ori pe lângă el și nici nu ai realizat că îți este sortit. Află că organismul tău îți transmite câteva semnale și, dacă știi să le interpretezi, cu siguranță nu îl vei mai lăsa să plece!

Ești tu însăți

Nu mai trebuie să te prefaci că ești altcineva. Sufletul tău pereche te va iubi așa cum ești, așa că în sfârșit poți respira adânc și poți să trăiești viața la intensitate maximă. Te deschizi, ai încredere să îi spui cele mai adânci secrete și nu îți este teamă că nu te va accepta, iar incertitudinea și îndoielile dispar.

Ești mai optimistă

Privești totul cu mai multă încredere și cu optimism.
În acest caz, observi numai lucrurile bune din jur tău, mai ales atunci când ești în preajma lui. Parcă uiți de probleme și totul prinde o nuanță pozitivă în viața ta. 

Simți o senzație de căldură 

Dacă ești lângă el și deodată simți o căldură care te învăluie, este un semn clar că este cel cu care îți vei petrece tot restul vieții. Ești gata să-i spui tot despre tine și nu ai nicio reținere față de el.  Citește continuarea pe divahair.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod