Masca facială de 20 de dolari pe care Jessica Alba o folosește în carantină

Vedeta folosește izolarea impusă de epidemia de COVID-19 pentru a se îngriji. Masca facială pe care o folosește a cucerit-o și pe fiica ei de 11 ani.

Perioada de izolare socială cu care trebuie, vrând-nevrând, să ne obișnuim pe termen lung nu trebuie considerată timp pierdut. Asta crede Jessica Alba, care folosește etapa de carantină pentru a dedica și mai multă atenție îngrijirii corpului.

Actrița în vârstă de 38 de ani consideră că îngrijirea este foarte importantă în această perioadă în care oamenii stau izolați în case, distanțându-se social unii de alții. Ea a dezvăluit că rutina sa de înfrumusețare se bazează pe utilizarea unei măști faciale de care este foarte mulțumită.

"Cred că chiar acum este o perioadă foarte importantă pentru a ne îngriji. Îngrijirea este super importantă și îmi încep întotdeauna rutina de înfrumusețare, mai ales când am apeluri pe Zoom, cu masca mea", a spus vedeta.



Jessica a dezvăluit în emisiunea "The Tonight Show", realizată de Jimmy Fallon, că folosește în fiecare dimineață Honest Beauty Prime + Perfect Mask, creată de compania sa de produse cosmetice, Honest Company.

Ea se bazează pe această mască de 19,99 dolari pentru că aceasta curăță porii, dar are și alte beneficii pentru ten.

"Și fiica mea Honor (11 ani) o folosește", a mărturisit actrița în legătura video realizată din casa ei în valoare de zece milioane de dolari, relatează Daily Mail. "Este pe bază de fructe de pădure și e bogată în antioxidanți", a mai spus ea.

Jessica adoră măștile faciale, iar fiicele ei, Honor (11 ani) și Haven (opt ani) știu asta, însă fiul ei cel mic, Hayes, în vârstă de doi ani, este tare speriat când îi vede chipul acoperit cu cremă. "De obicei îl sperii pe băiețelul meu de doi ani", a spus ea amuzată.

Luna trecută, actrița le-a arătat admiratoarelor sale tehnicile sale de machiaj și a mărturisit că era atrasă de un smokey eye strălucitor, dar nu îndrăznea să și-l facă singură.

"E un machiaj perfect pentru zi și seară. Eram destul de intimidată ca să mi-l fac eu. Apoi am învățat că tot ce trebuie să faci e să folosești o pensulă ușoară și să ștergi toate greșelile", a mărturisit ea.

Înainte de a aplica un rimel de alungire, Jessica folosește o bază de machiaj: "Întotdeauna folosesc un primer pentru gene. Merge foarte bine pentru persoanele cu ochi sensibili, ca mine!".

Vedeta aplică apoi un fard cremă. "Aplică puțin acolo unde ar arăta natural", a explicat ea.



Jessica Alba s-a asociat cu Brian Lee, directorul companiei The Honest Company, pentru a crea site-ul Honest.com. Actriţa l-a contactat pe Lee după ce a descoperit că produsele pentru bebeluşi pe care le cumpărase erau pline de substanţe chimice toxice.

Artista a devenit atât de preocupată de produsele pe care le cumpără pentru copiii ei, încât a început să le importe din alte ţări, care au norme de protecţie a consumatorului mult mai stricte decât cele existente în legislaţia americană.

Site-ul oferă sfaturi şi informaţii utile despre aceste substanţe, ajutându-i astfel pe părinţi să evite produsele potenţial dăunătoare.

Născută pe 28 aprilie 1981, Jessica Marie Alba, este o actriţă, model şi femeie de afaceri americană.

Citește și: 20 de vedete care s-au schimbat în ultimii 20 de ani: Toate arată mai bine!

A devenit cunoscută la vârsta de 19 ani după ce a jucat rolul principal în serialul SF "Dark Angel", produs de cineastul James Cameron, care i-a adus numeroase trofee internaţionale, inclusiv Teen Choice Award şi Saturn Award, alături de o nominalizare la Globul de Aur.

Jessica Alba a realizat apoi o tranziţie cu succes la marele ecran şi s-a remarcat în pelicule cu mare succes de public, precum "Honey", "Sin City", filmele din franciza "Fantasic Four" şi "Good Luck Chuck".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Aprilie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod