37 de costume de protecție contra noului coronavirus, făcute pe cont propriu: Discutabile, dar amuzante

Curg sfaturile specialiștilor despre cum să ne apărăm de noul coronavirus, dar când e criză de produse elementare, oamenii găsesc soluții pe cont propriu. N-or fi cele mai sigure, dar măcar ne fac să râdem!

Unii sunt foarte speriați. Alții se distrează bine, pentru că râsul te ajută să treci mai ușor peste momentele grele. Cert e că pe fondul crizei generale de materiale de protecție oamenii din toată lumea au fost nevoiți să se descurce singuri, cum au putut. Mulți au improvizat cu ce au avut prin casă niște măști sau costume cu care ei cred că pot ține la distanță noul coronavirus.

Greu de spus dacă metodele lor chiar funcționează, gusturile sunt discutabile, eficiența - de asemenea, dar de distrat ne distrăm.

Când vezi "arsenalul" pe care unii l-au etalat când au ieșit din casă, îți vine să crezi că și coronavirusul râde când dă peste așa ceva.

Bored Panda numește, foarte inspirat, acest "curent" bizar, născut din nevoie, "look coronapocalyptic". Măști de personaje din filme, bureți de bucătărie pe post de mască pentru gură, un bidon pus pe cap sau un CD cu un antivirus pe post de mască - nimic nu lipsește din dotarea celor inventivi care par imuni la simțul ridicolului.
Principiul lor pare să fie foarte practic: "Mai bine să râdă lumea decât să plângă ai mei!". Așa că priviți și vă minunați!

Citește și: 29 de ilustrații despre eroii care înfruntă noul coronavirus: Secvențe din viața complicată a celor care își fac datoria

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod