Cum să folosești corect o rolă pentru masaj facial

Cum să folosești corect o rolă pentru masaj facial. Vei avea tenul ferm și luminos!

Dacă nu folosești încă o rolă pentru masaj facial, acum este momentul perfect să investești într-o astfel de ustensilă minune pentru îngrijirea tenului.
În perioada în care stai acasă ai suficient timp la dispoziție să te ocupi așa cum trebuie de pielea ta și să încerci tratamente pe care altfel nu le-ai fi făcut. Un exemplu este rola pentru masaj facial, care are numeroase beneficii pentru frumusețea și sănătatea tenului tău. 

Însă pentru a observa efecte rapid și a profita la maximum de pe urma unui masaj cu rola facială, trebuie să știi în primul rând să o folosești corect. 

Ce este o rolă pentru masaj facial?


Disponibile în numeroase forme, dimensiuni și modele, rolele faciale variază de la cilindri din cristale și până la bile din metal sau tuburi cu zimți moi din cauciuc.
Probabil cele mai cunoscute îți sunt rolele din jad sau cuarț, care au devenit foarte populare pe social media. Deși rolele cu jad ar putea părea un trend recent, ele sunt de fapt folosite de mii de ani în medicina tradițională chinezească.

Ce efecte au rolele pentru masaj facial?


Masajul cu o rolă facială are numeroase beneficii. Relaxează musculatura de la nivelul feței, elimină tensiunea musculară, stimulează circulația sanguină la nivelul feței și oferă pielii acea strălucire naturală pe care orice femeie și-o dorește.

Pe de altă parte, masajul cu o rolă facială contribuie la eliminarea toxinelor din țesuturi prin stimularea drenajului limfatic.
Te ajută să scapi de efectul de față umflată și pungi sub ochi, eliminând acumulările de fluide din țesuturi. Masajul cu rola facială contribuie și la oxigenarea adecvată a celulelor de la nivelul pielii prin intermediul fluxului sanguin crescut. 
 

Citește și: 9 obiceiuri care te vor ajuta să arăți perfect fără machiaj 


Tehnica adecvată de masaj facial contribuuie la stimularea producției de colagen și elastină, proteinele care oferă fermitate și elasticitate pielii. Folosit cu regularitate, masajul facial cu rola poate să prevină efectul de piele lăsată și te ajută să ai un chip cu aspect tânăr mai mult timp.

Cum să folosești corect rola pentru masaj facial


Nu este suficient să miști pur și simplu rola cu jad sau bile pe față.
Există o tehnică specială de masaj facial folosind rola, care oferă cele mai bune rezultate. Secretul este să folosești mișcări care stimulează drenajul limfatic. Aplică o mișcare pornind din zona maxilarului către urechi. Astfel stimulezi limfa să circule corect și să elimine mai ușor toxinele din țesuturi.

Deși poate ai senzația că trebuie să aplici presiune viguroasă ca să obții cele mai bune rezultate, secretul este de fapt să faci mișcări ușoare și delicate. Prea multă presiune nu ajută drenajul limfatic și ar putea să irite pielea sau să provoace spargerea capilarelor fine de sânge.

Iar pentru a evita frecarea rolei pe piele, aplică întotdeauna un ulei natural înainte de masaj.
Poți să folosești orice tip de ulei natural pentru ten, precum uleiul de cocos, argan, jojoba, măsline, migdale etc.




Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod