Horoscopul săptămânii 4-10 mai. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei fi plină de viață în această săptămână. Ai oportunitatea de a transforma orice întâlnire virtuală într-o relație solidă. Este timpul pentru a-ți colora viața și pentru a încerca lucruri noi în ceea ce privește dragostea. Dacă ești implicată într-o relație de lungă durată sau ești căsătorită, vei avea parte de zile fericite alături de partener, iar viața voastră intimă va reveni la viață.

Situația ta financiară ar putea suferi modificări în această săptămână. Din fericire, acestea îți vor aduce mai multă stabilitate și confort. E momentul să îți scoți calitățile și abilitățile profesionale la înaintare, pentru că doar arătând tot ce ai tu mai bun vei reuși să ai succes.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești irezistibilă și nimeni nu poate rezista în fața puterii tale de seducție. Răspunde avansurilor și nu rata nicio oportunitate de flirt. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, ai face bine să îți dedici timpul și energia partenerului de viață. Astfel, vei reaprinde flacăra iubirii și pasiunea dintre voi.

Săptămâna aceasta va fi liniștită în ceea ce privește banii. În sfârșit ai parte de viața pe care ți-o dorești. La locul de muncă dai dovadă de generozitate față de colegii tăi și ești dispusă să preiei din responsabilitățile lor fără să ceri nimic la schimb.

Citește și: Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 4-10 mai

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru calmarea conflictelor în cuplu. Chiar dacă ai multe lucruri de făcut, încearcă să-i dedici mai mult timp partenerului de viață. E un moment oportun pentru a-ți înfrumuseța relația. Dacă ești singură, încearcă să privești lucrurile într-o manieră pozitivă și vei vedea că viața poate fi și frumoasă!

Ai nevoie de mai mulți bani pentru a-ți pune un plan în aplicare. Vestea bună este că acum e cel mai bun moment pentru împrumuturi și negocieri. Ești convingătoare și nimic nu te poate împiedica să obții ce ți-ai propus. Cu toate acestea, nu te aventura la o sumă prea mare!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele au grijă de tine și de relațiile tale în această perioadă. Îți afișezi setea de cucerire și un entuziasm reînnoit. Dacă ești singură, așteaptă la o săptămână plină de emoții și plăcere. Îți vei da seama că ești capabilă să te atașezi de cineva în ciuda faptului că sentimemtele tale sunt confuze. Vor fi alegeri importante de făcut în viața ta amoroasă.

Nu prea acorzi atenție cheltuielilor și te poți trezi cu buzunarele goale. Astrele te sfătuiesc să fii mai cumpătată dacă nu vrei să ajungi la sapă de lemn. Chiar dacă o duci foarte bine cu banii în acest moment, nu trebuie să îți îndeplinești orice dorință nebunească!

Citește și: Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 4-10 mai

Leu(22 iulie - 22 august)

Va fi armonie în viața ta de cuplu doar dacă arăți deschidere față de partenerul tău și dorințelor sale. Această schimbare de atitutine va ajuta enorm viața de cuplu. Dacă ești singură, te bucuri de o perioadă în care ai mulți admiratori. Nu știi unde să îți îndrepți atenția și vei fi măgulită de atâta răsfăț din partea lor.

Ești tentată să iei decizii care îți pot afecta bugetul. Dacă nu te gândești bine înainte, ai putea ajunge într-o situație dificilă. Ai multe cheltuieli și nu îți poți permite nicio mișcare riscantă. Unele limite nu trebuie depășite, chiar dacă intențiile tale sunt bune.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Traversezi o perioadă frumoasă la nivel conjugal. Vei avea parte de satisfacții profunde iar dorințele tale cele mai mari vor fi îndeplinite. Cu toate acestea, la sfârșitul săptămână, cuplul din care faci parte va fi supus unor tensiuni copilărești. Dacă ești singură, o relație mai veche poate lua o întorsătură interesantă.

Succesul te însoțește toată săptămâna și vei avea noroc la bani. Câștigurile vin de unde nu te aștepți și brusc viața ta e roz. Astrele te sfătuiesc să fii foarte atent la cei din jurul tău, pentru că sunt multe persoane care vor să profite de generozitatea ta.

Citește și: Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 4-10 mai

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta îi vei dedica mai mult timp partenerului de viață, iar atmosfera din cuplu va fi una plăcută. Veți descoperi amândoi că formați o echipă de zile mari. Dacă ești singură, caută să comunici cu cei cu care îți face plăcere, dar nu crede chiar tot ce ți se spune. Unii bărbați au o imaginație mult prea bogată!

Joacă la loto și ai toate șansele să câștigi! Banii vin la tine fără efort în această săptămână, trebuie doar să faci lucrurile pe care nu obișnuiești să le faci în mod normal. Îți place să fii prudentă și așa ai fost dintotdeauna, însă a sosit momentul să te și joci puțin!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te bucuri de o perioadă bună, pentru că astrele sunt generoase cu tine. Dacă ești singură, norocul e de partea ta și vine cu mult interes din partea celorlalți pentru tine. Dacă ești implicată într-o relație, armonia conjugală e mai presus de toate. Atât tu, cât și partenerul de viață aveți un singur scop, acela de a îmbunătăți lucrurile dintre voi.

Stai excelent cu banii și îți poți permite aproape tot ce visezi. De asemenea, pe plan profesional te bucuri de atenție și de apreciere. Fă tot posibilul să nu te ia valul și să nu devii o persoană cu nasul pe sus.

Citește și: Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 4-10 mai

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragostea îți va aduce multe împliniri și satisfacții în această săptămână. E un moment bun pentru a-ți întâri legăturile emoționale. Dacă ești singură, circumstanțele sunt favorabile pentru întâlniri importante, fie ele și virtuale. Relațiile la distanță s-ar putea să nu treacă testul rezistenței.

Chiar dacă situația ta financiară este una bună, rămâi precaută. Asta nu înseamnă să te privezi de orice plăcere, însă e bine să îți stabilești anumite limite. Traversezi o perioadă de liniște sufletească ce te ajută să fii mai productivă decât de obicei la locul de muncă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ai câteva probleme în cuplu, în sfârșit vei avea ocazia să îngropi securea războiului și să găsești soluții împreună cu partenerul de viață. Săptămâna aceasta e despre înțelegere și parteneriat. Cu toate acestea, situația dintre voi rămâne precare și e în interesul tău să rămâi vigilentă!

Se poate spune că situația ta financiară este una destul de bună. Vei avea liniștea necesară pentru a începe să îți faci planuri de investiții și să găsești strategii de afaceri. Instinctul te ajută să faci cele mai bune alegeri, dar nu trebuie să te bazezi doar pe el!

Citește și: Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 4-10 mai

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Situația ta amoroasă se îmbunătățește săptămâna aceasta. Prin urmare, vei căuta, înainte de toate, să trăiești în armonie cu partenerul de viață și să uiți de momentele dificile prin care ai trecut. Dacă ești singură, toate inițiativele tale vor primi un răspuns pozitiv, însă îți va fi destul de greu să faci o alegere.

Săptămâna aceasta vor apărea primele semne că situația ta financiară începe să se îmbunătățească. Atât timp cât nu îți pierzi încrederea, optimismul și puterea de a lupta, vor exista soluții pentru orice. Succesul te așteaptă în viitorul nu foarte îndepărtat.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ai fantezii cu altcineva decât iubitul sau soțul tău. Partea proastă este că nu ai de gând să iei nicio măsură în această privință, lucru care ar putea să îți deterioreze relația cât mai curând. Dacă ești singură, lucrurile nu se vor schimba pentru tine în viitorul apropiat.

Începi săptămâna cu forțe proaspete și cu planuri mărețe. Ești mai determinată decât oricând să lupți pentru ceea ce îți dorești și ești dispusă să o faci prin orice mijloace. Reproșurile care ți-au fost aduse în ultima perioadă privitor la situația ta financiară a fost picătura care a umplut paharul. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod