Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 4-10 mai

Superhoroscopul norocului este susținut de
Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află ce vești bune vei primi în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru EA

Situația ta financiară este pe cale să se schimbe în această săptămână, iar veștile sunt bune. Prin urmare, te vei bucura de mai multă liniște și confort. Pentru că norocul este de partea ta, acum este momentul să te pui în valoare la locul de muncă dacă vrei să obții tot ce ți-ai propus.

Pentru EL

Fii mai prietenos și optimist, e important să îți pui calitățile în valoare în această perioadă. Norocul te urmărește, așadar ai toate șansele să te îmbogățești sau să îți crești veniturile. Este un moment bun pentru a semna contracte și pentru a face achiziții.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru EA

Câtă bucurie pentru tine în această săptămână! Reușești să obții banii de care ai nevoie pentru a putea duce o viață liniștită, o viață pe care o meriți. De asemenea, te poți numi norocoasă și pe plan sentimental, pentru că relația ta este una ideală. Partenerul de viață te ține strâns de mână și te însoțește spre viitorul luminos.

Pentru EL

Nu vei întâmpina niciun fel de problemă pe plan financiar în această săptămână, ba chiar vei avea norocul de a primi o sumă de bani neașteptată și... binevenită. Atenție, însă, dacă va trebui să iei unele decizii importante, pentru că lipsa de luciditate și impulsivitatea îți pot crea mici neplăceri!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru EA

Este o săptămână bună pentru dezbateri și negocieri, pentru că puterea ta de convingere se află la cote maxime. Norocul este de partea ta și poți rezolva chestiuni financiare importante fără să depui vreun efort. Tot ce trebuie să faci este să lupți pentru visurile tale!

Pentru EL

Norocul te urmărește, așa că nu ar trebui să te surprindă dacă problemele financiare cu care te-ai confruntat în ultima perioadă vor dispărea ca prin minune. Este o săptămână bună pentru că vei avea parte de câștiguri nesperate, pe care le obții fără să depui nici cel mai mic efort!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru EA

Viața este frumoasă și ți-ai propus să o trăiești din plin. Din păcate, acest mod de gândire te face să nu mai acorzi atenție banilor și modului în care îi cheltuiești. Oprește-te din distracție și fă-ți câteva calcule. Chiar dacă te vor lua toate transpirațiile în momentul respectiv, vei evita o mulțime de probleme pe viitor. Cineva acolo sus te salvează!

Pentru EL

Situația ta financiară ar trebui să rămână solidă, pentru că astrele te îndepărtează de pericole. În ceea ce privește viața amoroasă, o persoană pe care o placi va răspunde pozitiv propunerilor tale. Te vei simți norocos pe moment, însă apoi există riscul să îți pierzi interesul.

Citește și: Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește luna mai

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru EA

O conjunctură astrală te determină să iei decizii importante și benefice pentru situația ta financiară. Deși acest lucru necesită eforturi, fii exigentă și stabilește-ți limite de la care să nu te abați. Începând cu această săptămână au loc primele schimbări, iar în cel mai scurt timp vei culege roadele.

Pentru EL

Primești bani din toate părțile în această săptămână, însă trebuie să știi ce să faci cu ei. Norocul te urmărește, așadar este un moment bun pentru investiții. Iei cele mai bune decizii atunci când vine vorba de afaceri, tranzacții sau schimbări ale locului de muncă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru EA

Moralul tău nu a fost niciodată atât de bun ca acum. Încrederea în tine te determină să iei decizii financiare excelente și să obții profit din orice. De acum îți vei permite să faci noi achiziții și să investești în noi proiecte. Succesul te însoțește toată săptămâna!

Pentru EL

Norocul este de partea ta în această săptămână și vine sub forma unei ușoare îmbunătățiri a veniturilor. Îți vei organiza mai bine bugetul, ceea ce te va ajuta să eviți unele cheltuieli inutile. De asemenea, vei elimina din viața ta oamenii care până acum nu au făcut nimic altceva decât să profite de tine și de generozitatea ta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru EA

Vei da dovadă de multă înțelepciune în această săptămână, iar acest comportament te va duce tot mai aproape de lucrurile cu adevărat importante. Continuă să acționezi cu precauție atunci când vine vorba de bani și cât de curând vei trage lozul câștigător.

Pentru EL

Nu vei avea parte de surprize neplăcute în această săptămână, dar nici vești bune nu vei primi. Situația ta financiară este una stabilă, iar pe plan sentimental nu duci lipsă de iubire, afecțiune și distracție. Urmează o perioadă fără evenimente notabile, așa că te poți simți norocos!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru EA

Totul îți merge atât de bine pe plan financiar, încât ai vrea să cumperi totul. Cumpărăturile impulsive nu sunt jenante, atât timp cât îți poți permite. Perioada pe care o traversezi este benefică și favorabilă investițiilor. Evoluezi încet, dar sigur și totul pare să-ți zâmbească!

Pentru EL

Săptămâna aceasta vei vedea o îmbunătățire semnificativă a situației tale financiare. Norocul pur și simplu te urmărește și vine sub forma unor idei geniale de afaceri, proiecte sau investiții.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru EA

Săptămâna aceasta vei reuși să obții o oarecare stabilitate financiară. Rămâi precaută în timp ce te bucuri de banii tăi. Nevoile și cheltuielile sunt asigurate, iar economiile îți permit să îți satisfaci câteva mici plăceri.

Pentru EL

Situația ta financiară se reechilibrează în această săptămână, pentru că ai norocul de a primi o sumă de bani neașteptată. Un câștig nesperat sau un împrumut înapoiat îți va însenina chipul. Astrele te sfătuiesc să dai dovadă de mai mult curaj!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru EA

Săptămâna aceasta ai norocul de a primi sume de bani consistente care îți vor permite să ai noi perspective de viitor. Fie că este vorba de multă muncă sau datorită unei investiții inspirate, banii revin în portofelul tău,  câștigând stabilitate.  

Pentru EL

Mintea ta se va concentra în primul rând pe câștig în această săptămână. Astrele îți încurajează apetitul pentru avere și posesie. Flerul tău pentru oferte bune se va dezvolta și perfecționa. Vei putea aprecia lucid posibilitățile profitului.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru EA

Pas cu pas, vei reuși să-ți redresezi situația financiară. Întotdeauna există soluții la orice. Atât timp cât ești într-o formă bună și mintea ta e plină de idei, vei putea prelua controlul. Succesul te așteaptă, chiar dacă va mai dura puțin!

Pentru EL

Dificultățile financiare pot face ca această perioadă să fie mai restrictivă decât ai anticipat. Dar, nu intra în panică! Astrele îți vor oferi calea de a ieși din această situație în mod onorabil. Limitează-ți cheltuielile și rambursează banii împrumutați cât mai repede. Se spune că cine își achită datoriile devine mai bogat!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Pentru EA

Fericire absolută! Parcă te trezești dintr-un somn lung și viața ta este superbă. Nu ai grija banilor, deoarece ai lucrat foarte bine și foarte mult în ultimul timp, iar acum rezultatul depășește cele mai exigente așteptări. Nici pe plan sentimental norocul nu te ocolește!

Pentru EL

Săptămâna aceasta vine cu oportunități noi de îmbunătățire a venitului. Banii vor veni destul de simplu la tine, dar la fel îi vei și cheltui. Nu ar strica să pui deoparte niște economii pe care să le poți folosi în viitor pe ceva ce te face fericit.

 

Superhoroscopul norocului este susținut de
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod