fond de ten

Cel mai bun fond de ten pentru ten uscat: 13 produse recomandate de profesionişti

Știm că titlul de „cel mai bun fond de ten pentru ten uscat” pare a fi pur și simplu o afirmație lăudăroasă, tocmai de aceea nu îți vom propune în rândurile de mai jos un singur produs, ci o selecție cuprinzătoare.

Date fiind provocările cu care se confruntă pielea uscată, noi am consultat makeup artiștii, dar ne-am bazat și pe propria experiență, adunând nu mai puțin de 13 fonduri de ten minunate pentru tipul tău de piele. Iată ce îți recomandăm în rândurile de mai jos!

De ce ai nevoie de cel mai bun fond de ten pentru ten uscat


Dintre toate tipurile de piele, cea uscată se dovedește a fi cea mai „năzuroasă” atunci când este vorba despre aplicarea unui fond de ten. De ce? Deoarece, suferind de deshidratare, acest tip de ten se poate descuama, îndepărtând nu numai celule moarte, dar și porțiuni din fondul tău de ten.

Experții sunt de părere că primul aspect la care trebuie să fii atentă atunci când îți alegi cel mai bun fond de ten pentru ten uscat este capacitatea sa de hidratare.

Cu cât un produs este mai competitiv din acest punct de vedere, cu atât mai bine. Formulele pe bază de apă sunt astfel câștigătoare.

Ce mai e de adăugat? Cel mai bun fond de ten pentru ten uscat trebuie să aibă o capacitate moderată de acoperire. Produsele care au o abilitate mare de camuflare a imperfecțiunilor pot încărca în mod nedorit, ceea ce e nociv mai ales pentru tenul uscat.

Ținând cont de aceste atribute, am adunat mai jos cele mai bune fonduri de ten pentru ten uscat.

Cel mai bun fond de ten pentru uscat: produsele care te vor impresiona


Te poți baza liniștită pe variantele de mai jos: fiecare dintre ele are capacitatea de a candida cu succes la titulatura de cel mai bun fond de ten pentru ten uscat! Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod