Cum arată vedetele în carantină: 60 de imagini înainte și după izolare

Nu doar oamenii obișnuiți se confruntă cu provocările autoizolării; vedetele și-au pierdut strălucirea după atâta stat în casă.
Prinse în izolarea la domiciliu, multe vedete au uitat de "Poliția modei"; s-a dus toată strălucirea, s-au dus orele petrecute în fața oglinzii și timpul petrecut probând rochii și costume pentru următoarea apariție de gală. Machiajul s-a topit ca prin farmec, iar exercițiile făcute la sală pentru menținerea aspectului impecabil parcă au fost aievea. Dintr-o dată, oamenii celebri au aflat că sunt și ei... oameni. Și că într-o situație de criză nu pot face nimic mai mult.

Pentru Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, sau cântăreața Pink, de exemplu, lucrurile au luat chiar o turnură urâtă, acestea fiind câteva dintre vedetele infectate cu COVID-19.

Desigur, una e să stai în izolare într-o garsonieră liliputană sau un apartament cu două camere și alta e să fii "consemnat la domiciliu" într-o vilă din care nu lipsește nimic.
Și totuși, nu-i ușor să fii vedetă în astfel de vremuri: obișnuite cu o rutină de la care nu se abăteau nici un minut, starurile au descoperit că pot trăi și dacă stau mai mult în pijamale, dacă nu-și mai schimbă look-ul sau dacă renunță la machiaj.

Iată ce efect au avut zilele de izolare asupra vedetelor!


Foto: Bored Panda
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Aprilie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod