20 de idei de baleiaj blond. Te vor convinge să-ți schimbi culoarea părului!

Balayage, împrumutat ca baleiaj în limba română, este o tehnică de vopsire a părului cu șuvițe în tonuri mai deschise ce par decolorate în mod natural de soare.
Părul vopsit în acest stil are un aspect natural și în același timp prețios, fiind în ultimii ani alegerea preferată a vedetelor.

Termenul provine din limba francează și se traduce prin a picta sau a mătura, făcând referire la tehnica de aplicare discretă a decolorantului pe păr astfel încât rezultatul să fie zone de păr în tone mai deschise, ce par decolorate de soare.

Baleiajul poate fi realizat pe orice tip de păr, dar arată cel mai bine pe părul mediu sau lung, care permite șuvițelor decolorate să iasă în evidență.
De asemenea, baleiajul se poate realiza pe diferite nuanțe de păr, de la blond argintiu, miere, caramel și până la nuanțe de șaten și ciocolatiu.
Pentru că este realizat prin decolorarea delicată a șuvițelor de păr, este de preferat ca baleiajul să fie realizat de specialiști, în salonul de înfrumusețare. Există și kit-uri speciale pentru vopsirea părului în stil baleiaj acasă, însă ai nevoie de îndemânare și pricipere pentru ca rezultatul să fie excelent.
 
Decolorarea părului este o procedură riscantă, care atunci când nu este realizată corect duce la degradarea ireversibilă a părului.
Soluțiile decolorante extrag pigmentul din păr, dar în același timp afectează structura firelor de păr, care vor deveni uscate, aspre și se vor rupe ușor.

Chiar dacă pare dificil de întreținut, părul vopsit în stil baleiaj este mult mai ușor de întreținut decât ți-ai fi imaginat. Rădăcinile au de obicei o culoare mai închisă decât lungimea părului, ceea ce înseamnă că le poți retușa fără să afectezi șuvițele decolorate de pe lungime.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod