Roșcat teracotă, nuanța de păr în tendințe care a cucerit Instagram-ul. 20 de idei din care să te inspiri

De la stilul baleiaj reinventat și până la accesorii pentru păr statement, anul acesta ne oferă o mulțime de trenduri interesante pentru păr. Nuanța de roșcat teracotă este cea mai nouă tendință care începe să capete tot mai multă popularitate.
Această nuanță intensă cu aspect îndrăzneț se potrivește oricărei texturi de păr și arată excelent datorită tonurilor aprinse de roșu oranj ce amintesc de culoarea teracotei. 

Are un aspect specataculos atât în cazul părului creț sau ondulat, cât și cazul părului drept. Roșul teracotă este o culoare caldă care poate fi inclusă cu succes și în stilul ombre, cu vârfuri în nuanțe mai deschise. 

Cunoscută pe rețelele de socializare sub hashtagul #burntorange, ce se traduce prin "oranj ars", această nuanță de roșu teracotă există în numeroase variante de tonuri, pentru că același stil nu se potrivește tuturor.
Poate fi adaptată în funcție de culoarea și subtonurile pielii tale, astfel încât să obții nuanța care ți se potrivește perfect. Nu este necesar să-ți vopsești tot părul într-o astfel de nuanță dacă ți se pare mult prea îndrăzneață. Poți apela la stilul ombre sau cel baleiaj pentru a adăuga părului tău accente de culoare.

Cum să-ți vopsești părul în nuanța roșcat teracotă


În primul rând este necesar să cauți numeroase surse de inspirație. Fotografiile de pe Instagram sau Pinterest postate de influencerii din frumusețe sau de coloriști celebri sunt surse excelente de inspirație care te vor ajuta să găsești acel ton și stil care îți place cel mai mult. 

În al doilea rând trebuie să ai în vedere faptul că o astfel de culoare intensă și vibrantă necesită o bază deschisă pentru a ieși cu adevărat în evidență.
Iar acest lucru înseamnă că trebuie să te decolorezi dacă pornești de la o culoare de păr închisă. Dacă părul tău este negru sau șaten închis trebuie să apelezi la un profesionist pentru decolararea părului. Tentativele de a-ți decolora singură părul, acasă, pot avea rezultate dezastruoase pentru părul tău. 

Un alt lucru important de care trebuie să ții cont este acela că tonurile intense de roșcat au nevoie de o întreținere specială. Pigmentul roșu se estompează cel mai repede, de aceea îngrijirea părului trebuie adaptată astfel încât să protejezi cât mai mult nuanța intensă.
Va trebui să te vopsești mai des decât în cazul unei alte culori de păr și să adopți obiceiuri care mențin pigmenții în interiorul firelor de păr. Evită să te speli pe cap cu apă prea caldă, folosește cât mai puțin aparatele de styling cu căldură și alege un șampon și balsam pentru păr vopsit.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod