Tratamente naturiste repigmentarea parului

4 tratamente naturiste pentru repigmentarea părului

Albirea prematură a părului este una dintre consecințele stilului de viață modern sau poate fi determinată de moștenirea genetică, însă nu trebuie să te descurajezi dacă observi firele albe sau gri în oglindă. Testează gama de tratamente naturiste pentru repigmentarea părului și vei reuși să redai nuanța închisă și strălucirea podoabei capilare.
Părul alb poate cauza o varietate de reacții, existând atât femei care vor să-l lase să crească natural, cât și cele care preferă să-i redea culoarea. Dacă firele albe apar foarte devreme cel mai probabil vei dori să-i refaci nuanța, iar principalele tatamente naturiste pentru repigmentarea părului propuse de www.bebeautiful.in te vor ajuta să arăți foarte bine și să hidratezi părul în mod optim. Soluțiile de pe listă reprezintă și un tratament util pentru podoaba capilară, intensificând strălucirea și aspectul mătăsos. Este posibil să vrei să efectuezi tratamentele simple chiar și după ce părul ajunge la culoarea dorită pentru că efectele benefice nu se limitează doar la pigmentul refăcut, ci vei remarca îngrijirea de excepție pe toată lungimea părului.

 
Iată ce tratamente naturiste pentru repigmentarea părului trebuie să încerci și tu:

 
1.
Amla și semințe de schinduf

Amestecă 6-7 fructe de amla (sau 2 linguri de pudră) cu 3 linguri de ulei de cocos, măsline sau migdale, apoi pune la fiert. După ce lichidul a ajuns la punctul de fierbere adaugă o lingură de pudră de schinduf. Amestecă bine, oprește focul și lasă la răcit. Strecoară mixul și aplică pe tot scalpul și pe lungime. Lasă să acționeze toată noaptea, iar dimineața spală-te cu un șampon pe bază de plante, fără sulfați. 
Amla și schinduful sunt o combinație ideală pentru refacerea nuanței părului. Schinduful oferă nutrienții care lipsesc din firele de păr, accelerând ritmul de creștere și prevenind albirea prematură, iar amla este o sursă excelentă de vitamina C și este utilizată în medicina ayurveda pentru proprietățile de combatere a căderii părului, mătreții și albirii.

 
2.
Ceai negru

Fierbe o cană de apă în care ai pus 2 linguri de frunze de ceai negru și o linguriță de sare. După ce a dat în clocot lasă la răcit și aplică pe toată lungimea părului după șamponare. Lasă părul să se usuce natural și repetă procedura des pentru a elimina firele albe și a reda părului nuanța care te avantajează.
Ceaiul negru conține cafeină și o cantitate ridicată de antioxidanți. Dacă te vei clăti des cu acest ceai natural vei repigmenta părul, vei reface firele subțiate și vei observa că vor crește mai repede decât de obicei. De asemenea, strălucirea pe care o creează ceaiul negru te va uimi de fiecare dată când te coafezi, așa că nu rata acest remediu cu efecte senzaționale.

 
3.
Ulei de migdale și suc de lămâie

Amestecă ulei de migdale dulci cu suc proaspăt stors de lămâie într-o proporție de 2 la 3. Masează bine scalpul și tot părul, lasă să acționeze 30 de minute, apoi clătește cu apă călduță.
Uleiul de migdale este o sursă foarte bună de vitamina E, care hrănește rădăcina părului și stopează albirea firelor. Sucul de lămâie adaugă strălucire și volum, accelerează creșterea părului și elimină problemele de la nivelul scalpului care pot cauza căderea și albirea.

 
4. Henna și cafea

Pune o lingură de cafea măcinată într-o cană de apă clocotită. Lasă la răcit, apoi pune pudră de henna până când obții o pastă ușor de întins. Aplică pe tot părul și lasă să acționeze câteva ore.
După ce ai întins henna poți aplica deasupra și o lingură de ulei pentru a hrăni firele de păr.
Henna poate înlocui balsamurile cu ingrediente chimice pentru că recondiționează părul rapid, iar dacă vei adăuga și cafea vei obține rezultate excelente împotriva părului alb și vei vedea că părul cade mult mai rar.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod