15 vedete care arată uimitor după ce și-au schimbat culoarea părului

De cele mai multe ori, schimbările de look au o semnificație specială pentru femei. Reprezintă o modalitate de a face față transformărilor care au loc în viețile noastre sau de a o lua de la capăt atunci când se încheie un capitol.
Transformările de look, fie că este vorba de o nouă tunsoare sau de o nouă culoare a părului, ne oferă mai multă încredere pentru că ne fac să ne simțim excelent în pielea noastră.

De asemenea, astfel de schimbări sunt necesare odată cu trecerea timpului. Fie că acceptăm sau nu, culoarea părului, tunsoarea și modul în care alegem să ne coafăm trebuie adaptate vârstei. Este cunoscut faptul că nuanțele închise de păr așa cum sunt negrul sau tonurile închise de șaten și castaniu au un efect vizual de înăsprire a trăsăturilor.
Îți pot adugă câțiva ani în plus pe chip, de aceea nuanța părului ar trebui să se deschidă treptat odată cu vârsta. 
 

Citește și: Cele mai frumoase tunsori bob lung care se potrivesc oricui. 20 de idei 


Este valabil și în ceea ce privește lungimea părului. Pentru că părul începe să devină mai rar odată cu vârsta, dacă este prea lung va avea o greutate mai mare și va fi mai plat la rădăcini, ceea ce face ca scalpul să fie vizibil. Părul tău va fi lipsit de volum și va părea și mai rar. 

Vedetele sunt un exemplu excelent când vine vorba de schimbarea culorii părului.
Multe staruri demonstrează că alegerea culorii potrivite te poate transforma imediat într-o adevărată divă. De la Beyonce și până la Blake Lively, Jennifer Lopez sau Celine Dion, vedetele reușesc să ne arate cât este de important să descoperim acea nuanță de păr care ni se potrivește cel mai bine.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod