Cele mai bune tunsori pentru părul rar

Dacă ai părul rar, sigur ai încercat de toate: șampon uscat, spray-uri pentru texturare, bucle sau orice altceva care promitea să-i ofere un plus de volum părului tău.
Poate fi foarte dificil să te coafezi și să adaugi volum părului rar sau fin. Doar tunsoarea potrivită are capacitatea de a transforma radical părul fin, iar tunsorile scurte sunt excelente pentru acest tip de păr.

Un păr mai scurt înseamnă mai mult volum și mai puțin timp petrecut în fața oglinzii pentru a te coafa. Iată ce tunsori pentru părul fin să încerci:

Microbob



Microbobul este o opțiune excelență pentru părul rar sau fin. Nu doar că adaugă un plus de volum, dar are și capacitatea de a face orice ținută să pară și mai cool. "Dacă părul tău este fin și are tendința de a se ridica de la rădăcini și nu de a sta lipit de scalp, atunci cere un microbob, completat de șuvițe tunse inegal", declară pentru whowhatwear.co.uk hairstilistul Mark Lendon.

"Astfel vei obține un lifting natural la rădăcini care adaugă volum.
Evită șuvițele scurte în scări care pot reduce greutatea părului în zone nedorite, afectând rezultatul final", adaugă specialistul.

Cele mai multe femei s-au gândit cel puțin o dată să-și facă o tunsoare bob. "Dacă ai părul fin și ceva textură, orice lungime de bob va arăta bine pentru că va crea dimensiune și va face ca părul să arate mai voluminos, în special dacă ajunge până la nivelul claviculei", mai spune specialistul.

Pixie



Poate ți s-a întâmplat să mergi pe stradă, să observi o persoană cu o tunsoare pixie fenomenală și să-ți spui că ai vrea să încerci și tu acel look. De cele mai multe ori nu avem curajul de a ne duce intenția până la capăt, dar dacă ai părul rar, merită să iei serios în considerare această opțiune.

"Părul fin poate părea și mai rar dacă este prea lung sau prea scurt, deci este important să alegi lungimea potrivită care să se potrivească texturii și densității părului.
O tunsoare pixie delicată arată excelent pe părul foarte fin pentru că îl va face să pară mai bogat datorită dinamismului acestei tunsori", spune specialistul.

Înainte de a caută nerăbdătoare imagini cu tunsori pixie pe Instagram sau Pinterest trebuie să știi că acest stil vine și cu un avertisment din partea specialiștilor. "În cazul părului fin nu recomand bretonul pentru că poate sta lipit de față și se separă ușor. Este valabil și în cazul tunsorilor pixie, în special dacă părul tău este foarte fin și se îngrașă ușor. Rișți că părul să se separe și să expună scalpul", avertizează hairstilistul.

Vârfuri tăiate drept



Vârfurile tăiate atât de drept încât nu le poți ondula reprezintă o alegere excelentă pentru părul fin.
Creează un efect de volum și este o tunsoare în trend de câțiva ani. Îți poți lăsa părul drept sau poți crea onduleuri lejere cu vârfuri drepte, un look interesant și modern. Este o alegere bună și în cazul în care preferi să-ți lași părul ceva mai lung, peste nivelul umerilor. „Dacă vrei să îți lași părul lung, alege o cărare adâncă și vârfuri bine definite. Acest truc oferă senzația de mult păr și ridică părul de la rădăcină”, spune specialistul.

Părul de aceeași lungime



Cele mai multe persoane cer șuvițe inegale atunci când merg la salon. Dar dacă ai părul fin, aceasta nu este una dintre cele mai bune variante pentru tine. „Pentru clientele cu părul rar și fin, este de preferat o tunsoare în care părul are aceeași lungime, fie că este un bob sau părul până la nivelul umerilor.
În acest fel părul va părea mai des”, declară hairstilistul.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod