Jodie Foster se desparte de casa mamei sale: O vilă „modestă“ cu 4 dormitoare și 5 băi

Actrița a scos la vânzare vila din Calabasas, California, la un preț atractiv pentru această zonă imobiliară exclusivistă.

Jodie Foster a decis să vândă casa în care a locuit mama sa, Evelyn. Ridicată în Calabasas, localitate situată în zona deluroasă din vestul Văii San Fernando și nord-vestul Munților Santa Monica, între Woodland Hills, Agoura Hills, West Hills, Hidden Hills și Malibu, California, vila șic poate fi un chilipir pentru clienții de lux.

Jodie Foster și mama sa au cumpărat această proprietate în 2005. Casa i-a rămas actriței americane după ce mama sa a murit, anul trecut.

Construită în stil mediteranean, cu o curte generoasă în care tronează un cuptor zidit care luminează și însuflețește serile petrecute afară, casa elegantă are patru dormitoare și cinci băi.

Pentru standardele de lux pe care și le permit multe dintre starurile stabilite în California, numărul camerelor și al băilor este modest, dar stilul elegant al casei și interioarele spațioase sunt foarte atractive.



Jodie Foster cere 2,85 de milioane de dolari pentru această proprietate de 457 de metri pătrați care se remarcă prin combinația impunătoare de living cu sală de masă, în care tronează un șemineu imens, podea de culoarea ciocolatei negre și tavan înalt de 7,60 de metri sprijinit pe bârne din lemn.

Bucătăria are o insulă masivă cu aparatură modernă.

O cameră alăturată are rafturi în perete și o unitate multimedia de divertisment.

În exterior, o terasă mărginită de stâlpi dispuși în arcade dă spre curtea din spatele casei, cu peluze tunse milimetric și o piscină cu apa turcoaz. Grădina este străjuită de câțiva copaci înalți.

 

Citește și: Ashton Kutcher și Mila Kunis lansează acțiunea „Prima Casă“. Prețul pe care îl cer pentru o vilă din Beverly Hills

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod