Ashton Kutcher și Mila Kunis lansează acțiunea „Prima Casă“: Prețul pe care îl cer pentru o vilă din Beverly Hills

Cei doi actori au scos la vânzare prima locuință pe care au cumpărat-o împreună, o vilă imensă din Beverly Hills.

Cu o suprafață de 683 de metri pătrați, cinci dormitoare și cinci băi, vila imensă pe care cuplul de actori americani a pus-o în vânzare ar putea constitui un element de atracție pe piața imobiliară californiană, chiar dacă prețul este pe măsura unei case de vedete.

Ashton Kutcher și soția lui, Mila Kunis, au cumpărat casa din Beverly Hills în 2014, cu 10,2 milioane de dolari, iar acum cer 13,995 milioane. Este prima proprietate pe care ei au cumpărat-o împreună și, totodată, prima lor reședință, scrie Variety.

Cuplul s-a mutat aici la cinci luni înainte de nașterea primului copil, o fetiță, Wyatt Isabelle Kutcher, acum în vârstă de cinci ani.

Ashton și Mila, care s-au logodit în februarie 2014 și s-au căsătorit în iulie 2015, mai au un băiețel, Dimitri Portwood Kutcher, în vârstă de trei ani, născut în noiembrie 2016.

Imobilul pe care cei doi actori vor să îl vândă se află în munții din Coldwater Canyon, o zonă numită Beverly Hills Post Office (BHPO). Acolo se află o zonă rezidențială exclusivistă, Hidden Valley, în care dețin proprietăți mai multe staruri, printre carte Adele, Katy Perry, Nicole Kidman și Keith Urban, dar și Jennifer Lawrence.

Prima lor casă pe care au cumpărat-o împreună a fost construită în 1999 în stilul stradițional al coastei de Est.

Printre facilități se numără o sală de fitness, saună, bar, cramă cu temperatura controlată și două șeminee, scrie People.

Proprietatea, care se întinde pe o suprafață totală de 2.000 de metri pătrați, mai are o terasă din piatră, bar și bucătărie exterioare, piscină și spa, precum și multe spații pentru relaxare.

Biroul are pereți din decorate cu lemn de mahon și bârne din stejar care susțin tavanul. Casa se remarcă și prin ușile în stil franțuzesc, o bucătărie imensă, cu o "insulă" generoasă în mijloc.

Patru dormitoare sunt situate la al treilea etaj, fiecare cu baie proprie, iar etajul întâi oferă spații de living, un loc pentru servirea micului dejun, sala de mese, bucătăria, bar și biroul.

Dormitorul principal are ferestre largi, amplasate în colțul camerei și baie proprie, iar baia principală are cada în fața unei ferestre largi care dă spre curtea interioară.

Kutcher (42 de ani) și Kunis (36 de ani) locuiesc acum în Carpinteria, un orășel din Santa Barbara County, într-o vilă de zece milioane de dolari cu deschidere la ocean, dar își construiesc acum o vilă în Beverly Hills Post Office, notează Variety.

Citește și: Bill Gates a cumpărat încă o casă.
Cum arată vila pe care a dat 43 de milioane de dolari


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod