Bill Gates a cumpărat încă o casă: Cum arată vila pe care a dat 43 de milioane de dolari

Bill Gates și soția lui, Melinda, au plătit 43 de milioane de dolari pentru o proprietate din Del Mar, California. Este una dintre cele mai mari sume cheltuite pe o casă din această zonă exclusivistă.

Elon Musk a anunțat că nu mai vrea să investească în case, ba chiar vrea să le vândă și să nu mai dețină vreuna. Rămâne de văzut dacă se va răzgândi. Dar Bill Gates are altă viziune.

Fondatorul companiei Microsoft a cumpărat, la sfârșitul lunii martie, o casă cu 43 de milioane de dolari, realizând una dintre cele mai mari tranzacții imobiliare din Del Mar, California. Casa are grădină și două case de oaspeți, spa, home cinema, piscină, jacuzzi de 10 persoane și teren de tenis.

Construită în 1999 de arhitectul-designer Ken Ronchetti, vila cu o suprafață de 538 de metri pătrați are șase dormitoare, patru băi și o impresionantă ieșire de 37 de metri la ocean cu ponton și mai multe zone de lounging.

Casa este înțesată cu cele mai moderne tehnologii, de la încălzirea prin pardoseală până la iluminat, sistemul de control al climatizării și securitate, acesta incluzând și intrarea fără cheie.



Locuința a fost deținută anterior de Madeleine Pickens, fosta soție a magnatului texan al petrolului T.

Boone Pickens. Aceasta a scos-o la vânzare la începutul anului trecut, scrie The Wall Street Journal.

Bill Gates și Melinda consideră ca reședință principală casa din Medina, Washington, dar mai deține o fermă în Rancho Santa Fe, California. Cuplul ar avea, se pare, șase proprietăți, cele mai multe cumpărate prin compania lor, Cascade.

În 2015, miliardarul a cheltuit 18 milioane de dolari pentru ranch-ul de 93 de hectare Rancho Paseana din Santa Fe, New Mexico, cumpărat de la Jenny Craig, un guru în materie de slăbit.

Citește și: Familia Beckham a cumpărat o casă de vis: Cum arată apartamentul pe care au dat 25 de milioane de dolari



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod