Kylie Minogue, sortită să admire fericirea bărbaților pe care i-a iubit: Fostul ei logodnic a devenit tată

Actorul britanic Joshua Sasse, cel care a părăsit-o pe Kylie Minogue în 2017, când erau logodiți, e în culmea fericirii: el a devenit tatăl unui băiețel.
"Ne simțim atât de binecuvântați!" - aceste cuvinte redeschid o rană pe care Kylie Minogue abia o vindecase. Fostul ei logodnic, Joshua Sesse, și soția lui, Louisa Ainsworth, au devenit părinți. Cei doi au dat vestea după ce au ținut secretă sarcina, scrie Daily Mail.

Louisa, care este australiancă, a adus pe lume un băiețel, Dominic Charles Camrose Sasse, a anunțat marți starul serialului "Galavant".

Bucurie pe Instagram


Joshua, care nu a anunțat niciodată că soția lui este însărcinată, a dat vestea pe Instagram. El a publicat o fotografie cu Louisa și bebelușul său, însoțită de mesajul: "Lumea mea frumoasă! Soția mea supereroină l-a adus pe lume pe băiețelul nostru magnific, Dominic Charles Camrose Sasse."

"Bun venit, băiatul meu.
Vei vedea lumea într-o zi, îți promit. Dar acum trebuie să te iubim și să te îmbrățișăm"
, a mai scris actorul.

Familiile celor doi părinți încă nu au reușit să le facă o vizită și să vadă bebelușul din cauza izolării sociale impusă de pandemia de coronavirus, relatează Daily Mail.  

Starul show-ului "No Tomorrow" realizat de Netflix a început relația cu Louise la scurt timp după ce s-a despărțit de Kylie Minogue, în februarie 2017. Ei s-au căsătorit la un birou de Stare Civilă din Byron Bay, New South Wales, Australia, în septembrie 2018. Cuplul s-a mutat anul trecut într-o suburbie din estul metropolei Sydney.

O amintire dureroasă pentru Kylie


Pentru Kylie, faptul că un fost iubit și-a găsit fericirea în altă parte nu reprezintă o noutate.
Artista a avut relaţii bărbaţi celebri, precum Olivier Martinez, Andrés Velencoso, Michael Hutchence, Lenny Kravitz, Nick Cave şi modelul James Gooding.

Kylie Minogue și Joshua Sasse s-au cunoscut în septembrie 2015, când au filmat împreună o scenă pentru show-ul american de televiziune "Galavant". Joshua a devenit celebru pentru felul în care a părăsit-o, rupând logodna cu vedeta australiană în 2017, după o relație de doi ani care părea că va duce la nunta mult visată.

"Nu cred că mariajul e pentru mine"


Kylie avea planuri mari, dar Joshua i-a frânt inima. Presa a scris că vedeta îl suspecta pe Joshua că o înșela cu actrița spaniolă Marta Milans, dar informația nu a fost niciodată confirmată.

În 2018, cântăreața a dat un interviu pentru Red Magazine în care a mărturisit că a trebuit să se refacă fizic și psihic după această despărțire.

Ulterior, ea dezvăluit că șocul suferit i-a provocat o cădere nervoasă.

"A trebuit să mă reconstruiesc singură, fizic şi mental. Nu poţi să negociezi căderea relaţiei tale. Am înţeles că am trecut de o etapă şi am învăţat multe despre mine. Uneori se întâmplă lucruri care te scot din zona ta de confort, drame ca asta, care te zdruncină. Acum sunt iar pe cont propriu şi îmi pun tot mai mult întrebări de genul: <<Ce vrei cu adevărat, cum ai ajuns aici, cum te simţi, ce vei face mai departe?>>"
, a spus Kylie.

Citește și: Kylie Minogue, tânără şi la 50 de ani: Singură şi fără copii, dar iubită de toată lumea


"Părinţii mei nu m-au crescut cu ideea căsătoriei, nu am văzut-o niciodată ca pe un obiectiv.

M-am gândit că poate tot ce am făcut eu a fost greşit şi aş putea să încerc. Poate ar trebui să fac ce face toată lumea. Pentru ei a mers. Acum trebuie să-mi schimb părerea. Nu cred că mariajul este pentru mine", s-a consolat artista.

La un an după acest episod dureros, în februarie 2018, cântăreața australiană a început o nouă relație care o face fericită, cu Paul Solomons (43 de ani), directorul de creaţie al publicaţiei GQ.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod