Britney Spears, femeie fără libertate: Și-a dorit un copil, dar tatăl ei nu i-a dat voie

Vedeta a spus în fața instanței că își dorea un copil cu iubitul său, Sam Asghari, dar tatăl ei nu i-a permis. Acesta e împuternicit prin ordin judecătoresc să controleze averea artistei.
După toate necazurile prin care a trecut, Britney Spears a revenit pe linia de plutire. Și-a reluat cariera, iar succesul înregistrat până acum n-a mai făcut-o să-și piardă capul, ca-n tinerețe, dimpotrivă: a investit în refacerea sa fizică și psihică. Iar relația de trei ani cu antrenorul care i-a devenit iubit, Sam Asghari (26 de ani), se dovedește suficient de serioasă pentru ca ea să îndrăznească la mai mult.

Marea problemă care îi ghidează, însă, viața este că nu mai are libertate. Din momentul în care tatăl său a preluat, prin instanță, controlul finanțelor ei, Britney nu mai poate face niciun pas important fără aprobarea lui. Lucru greu de acceptat acum și pentru o fetișcană, darămite pentru o femeie în vârstă de 38 de ani, trecută prin două căsnicii și cu doi copii. Dar asta e situația.

Sub „jugul“ tatălui


Britney se înțelege de minune cu Sam și anul trecut se gândea cum ar fi dacă ar avea un copil și cu el.
Se pare, însă, că a fost nevoită să renunțe la această idee pentru că, pur și simplu, Jamie, tatăl ei, s-a împotrivit.

O sursă citată de UsWeekly a declarat că artista își dorea să întemeieze o familie cu iubitul său mai tânăr cu 12 ani decât ea, dar nu a putut din cauza curatelei deținute de tatăl său. "Britney a spus investigatorului pentru drepturile de succesiune că își dorea un copil. Tatăl ei s-a opus mereu ca ea să rămână însărcinată", a declarat sursa.

Se pare că aducerea pe lume a unui al treilea copil ar fi cântărit negativ în aprecierea de către tatăl ei în capacitatea sa de a se descurca pe cont propriu și i-ar fi compromis șansele de a se elibera de sub "jugul" curatelei. Britney nu a avut voie "să miște în front", așa că a trebuit să se supună.

În septembrie anul trecut, Jamie Spears i-a încredințat temporar curatela managerului Jodi Pais Montgomery, din cauza unor probleme de sănătate.
Britney a fost atunci alături de tatăl ei, renunțând pentru o perioadă nedeterminată la cariera sa artistică pentru a-l ajuta să se recupereze după ce acesta a suferit o ruptură de colon şi a fost supus unei complicate operaţii chirurgicale în Las Vegas.

Săptămâna trecută s-a aflat că judecătoarea Brenda Penny a autorizat predarea curatelei către Montgomery până la 22 august, din cauza pandemiei de COVID-19, relatează Daily Mail.

O femeie controlată ca un copil


James "Jamie" Spears, în vârstă de 67 de ani, a primit, împreună cu avocatul Andrew Wallet, curatela fiicei sale în februarie 2008, după ce aceasta a avut mai multe episoade depresive. Avocatul s-a retras, iar James Spears a rămas administratorul al averii artistei, comportamentul ei fiind monitorizat de un judecător.



Tot în 2008, Britney Spears a pierdut în favoarea fostului soţ, rapperul Kevin Federline, custodia asupra celor doi copii, Sean Preston, în vârstă de 13 ani, şi Jayden James, în vârstă de 12 ani.

De atunci, Britney Spears a reuşit să-şi reabiliteze imaginea şi să-şi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008.

Artista a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009.

În martie 2011, Spears şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100. Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat "Glory", al nouălea de până acum, a fost lansat în august 2016.

Cea mai fericită fată din lume


Un mare merit în revenirea remarcabilă a vedetei îl are Sam Asghari, antrenorul de fitness care i-a cultivat pasiunea pentru fitness. "Sunt alături de bărbatul acesta de un an de zile. În fiecare zi el mă inspiră şi mă face să fiu o persoană mai bună şi să mă simt cea mai fericită fată din lume", scria Britney pe Instagram la împlinirea unui an de relație cu iubitul ei.

De-a lungul anilor, Spears a primit mai multe premii, printre care un Grammy, şase MTV Video Music Awards, inclusiv unul pentru întreaga carieră, şi şapte Billboard Music Awards.

Artista a primit şi o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

Citește și: Kylie Minogue, sortită să admire fericirea bărbaților pe care i-a iubit: Fostul ei logodnic a devenit tată



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod